2022 in woorden

De eerste dag van 2023. Ik ben aan het rommelen, ben niet echt actief en zit te verzinnen of ik een jaaroverzicht ga maken. Nou kan ik daar snel mee klaar zijn, ik heb namelijk niet veel geblogd en ik heb niet veel gesport. 2022 kenmerkte zich namelijk door lockdowns en gebrek aan zin, motivatie en energie.

Bloggen

Dit wordt geen lange paragraaf. Na een periode van intensief bloggen in 2020, werd het al minder in 2021, en bereikte het een dieptepunt in 2022. Het is lager geweest, in 2013 heb ik bijvoorbeeld helemaal niet geblogd. Het waren dit jaar wel vier berichten.

Sporten

Kenmerk van mijn blogberichten: vooral gebrek aan motivatie. En ik weet van mezelf dat ik vrij makkelijk ben met zeggen dat ik geen zin heb. Dat zou toch kunnen veranderen met iets waar ik altijd veel plezier mee heb gehad. Goed voornemen voor 2023: in ieder geval afspraken met Pedro niet afzeggen. Ik ben drie weken geleden voor het laatst in Den Hoorn geweest waar we tegenwoordig sporten. Zo moeilijk moet het toch niet zijn, klein uurtje fietsen, sport, capuccinootje, terug fietsen, maar misschien is het juist wel dat fietsen. Ik ben toch de hele ochtend kwijt. Feestje van maken dan maar. De capuccino is een traktatie, ik kan natuurlijk gaan lunchen in de lunchroom in het winkelcentrum aan de Leyweg. Dat kan allemaal helpen.

plank
Mijn notitieblokje met alle tijden

Plank

Het is eigenlijk al een jarenlange obsessie. In 2016 heb ik het gehaald, die twee minuten. Daarna nooit meer. In november ben ik er weer mee begonnen, ik vond dat ik het wel elke dag kon doen. Nou is het niet elke dag gelukt, maar ik ben wel van 48 seconden naar 1 minuut 32 gegaan. Vooruitgang! Op naar de twee minuten!

Verder wens ik iedereen een prachtig en vooral gezond 2023 toe. Na gordelroos en bloedplaatjes tekort vind ik het wel goed met ziekenhuizen. Daar wens ik in 2023 alleen maar voor controles te komen. Tot het volgende bericht of het volgende jaaroverzicht.

Eén gedachte over “2022 in woorden

  1. Ha Ali,
    nu ik niet op Twitter zit, mis ik hoe het met je gaat dus ik hoop dat je wel weer wat meer gaat bloggen. Misschien een leuke motivatie? 😉
    Of kom nog eens langs in 10> op Discord. Daar is het elke dag gezellig.
    Ik wens je een heel gezond 2023 met een persoonlijk plankrecord!

Geef een reactie