Af en toe heb je wat inspiratie nodig

Het was een heel rustige dag vandaag. Dat kwam ook omdat ik vanochtend best wel laat uit bed was gekomen. Ik was er ook best wel laat ingegaan. De was kon vandaag draaien, gisteren was het rotweer en kon ik het niet buiten ophangen, vandaag wel. Ik heb met een vriendin zitten bellen, niet dat we uitzonderlijk veel te vertellen hadden, want we hadden elkaar gisteren gezien, maar toch. Zij is druk bezig met een huis in Wateringen dat ze willen kopen – dat gaat waarschijnlijk door – en ik ben er vanmiddag heen gefietst. Rustig tempo op mijn elektrische fiets, 4.4 km, kwartiertje. Prima te doen. Lief rustig plaatsje, Wateringen.

Laptop

Ook vandaag: eindelijk overgegaan op mijn laptop. Was uiteindelijk gewoon even doorbijten, zorgen dat ik de meest recente bestanden op mijn harde schijf heb en mijn bureau herinrichten. Ik moest ergens het docking station kwijt. Vanmiddag zat ik ook te bedenken dat mijn werklaptop waarschijnlijk op datzelfde docking station aangesloten kan worden. Groot scherm!! Dat ga ik dus morgen uitzoeken. Ik heb vandaag al genoeg gedaan. Ik moet nog wat dingen installeren, Dropbox, Calibre en nog wat dingen, maar dan ben ik over. Dat heeft maar een maand geduurd. Ik zag er vooral tegenop vanwege al het gedoe. En waarschijnlijk zal ik die oude computer nog een keer moeten aansluiten omdat ik er nog wat mee moet doen, maar dat zie ik later wel.

Dit bericht

Het is dat ik eigenwijs ben en toch door wil gaan met het elke dag bloggen. Ik zit dus nu dit bericht te schrijven dat eigenlijk nergens over gaat, omdat ik vandaag wil bloggen. Ik heb dus inspiratie zitten zoeken in mijn Feedly en mijn Pocket. Wellicht heb ik deze week wat meer te vertellen, want deze week gaat over planning. Planning van sport dus. Het is niet mijn sterkste punt. Ik ben in mijn werk best wel georganiseerd, want hee, daar gaat mijn werk over, informatie organiseren. Maar mijn privéleven – sport, menu’s – kan best wel een zootje worden. Die menuplanning heb ik weer een week volgehouden, mijn koelkast ligt weer vol met dingen waarvan ik denk dat ik daar wel iets mee kan. Die sportplanning, daar moet ik nog even mee spelen deze week. Morgen is de eerste gelegenheid als ik naar Pilates mag. We gaan het zien. Deze is er in ieder geval weer.

Geef een reactie