Balans

Dat was hem dus niet vrijdag: 80,7 kg, 2 kg aangekomen. Ik heb zwaar de smoor in, maar ja, ik heb het wel zelf gedaan.balans

Balans

Om het even op een rijtje te zetten:

  • Afvallen is een balans dingetje, dat betekent voor mij dat ik moet oppassen hoe ik feestvier over gewichtsverlies. Niet van niets snoepen naar alles snoepen. En ja: P had mijn blog gelezen.
  • Als je wilt afvallen heb je eigenlijk levenslang en dat heeft ook met het vorige punt te maken. Het is prima een handje pinda’s te nemen, maar hou het bij dat handje en eindig niet met de complete pot. Dat geldt als je 100 kg weegt, maar ook als je 78,7 kg weegt.
  • Die training van vrijdag: ik moet het niet als een straftraining zien, maar als een goede training. Nou, dat was het. Mijn tong hing op mijn schoenen na de sprintjes op de loopband. Dat viel tegen. Ik had deze week wel last gehad van mijn been en was eigenlijk niet voluit gegaan tijdens mijn eigen trainingen. Dat kon ik wel merken.

Ik moet mijn balans weer vinden. In Berlijn is het een beetje zoek geraakt. Tijd dat ik het weer vind. Tijd om aan mijn motivatie te werken. De menu’s opzoeken, de maaltijden weer plannen en geen kibbeling op zaterdag.

Tellertje

Daaraan zie ik dat ik 350 dagen bezig ben met dit dieet en veel bloggen en veel trainen. Feestje! En dat ga ik vieren door weer dagelijks te bloggen. Vanaf 15 juni vorig jaar heb ik bijna twee weken dagelijks geblogd, dat wil ik dit jaar minstens een week doen. Dus vanaf 15 juni: een dagelijks blog.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik.

2 gedachten over “Balans

  1. In een week twee kilo erbij? Misschien ook niet zo vreemd na al die keren dat het er opeens zo snel af ging. Volgende week is het vast wel weer beter en dan kun je weer dat goede gevoel hebben.
    Afvallen is levenslang vind ik wel behoorlijk slikken. Dat kan vast ook wel wat minder strikt wanneer je eenmaal wat onder je streefgewicht zit.

Geef een reactie