Over chocoladeletters en lui zijn

De vermoeidheid heeft enigszins toegeslagen. Vorige week dinsdag heb ik mijn laatste training met Pedro gehad. De hele vorige week had ik nog naweeën van de verbouwing van de badkamer. Vrijdag heb ik voor sport overgeslagen. Overigens niet om lui te zijn, maar om mijn huis schoon te krijgen. Mijn werkster was er ook, we zijn als twee witte tornado’s door het huis gegaan.

Lui zijn

Het zat er gewoon even niet in deze week. Zondag ben ik met moeite in de sportschool gekomen. Ik had een forse schop nodig. Voor deze week had ik mijn schema veranderd omdat ik geen toneel had. Ik wilde dus alleen op woensdag trainen. De rest van de avonden heb ik geen spat uitgevoerd.

Chocoladeletters

Ik houd niet van banketletters. Eén stukje gaat nog, de rest hoeft bij mij dan al niet meer. Maar ja, dat ding krijg je elk jaar op je werk. Dit jaar heb ik hem aan een collega gegeven. Haar broer is er gek op. Zij vertelde me dat ik even had moeten melden dat ik er niet van houd, dan had ik een chocoladeletter gekregen. De volgende middag kwam ze met zo’n ding aanzetten. Ik begon er dinsdagmiddag aan. Dinsdagavond was ie op. Hij was erg lekker. Tel daar bij dat de letter van mijn toneelcluppie een week eerder er ook in één dag was aangegaan en het feest is compleet.

Trainer

Ik kwam Bert vanavond tegen en heb een afspraak met hem gemaakt. Voor morgenavond. Misschien niet zo handig na twee chocoladeletters en veel lui zijn, maar ik moet er toch een keer doorheen. Ik ga dus morgenavond fijn sporten.

Totaal: 1 jaar, 174 dagen

2 gedachten over “Over chocoladeletters en lui zijn

Geef een reactie