Dag 109 – WW – neurotisch

Ongemerkt de 100 dagen gepasseerd, ik heb het ietsje te druk om dit blog bij te houden. Gelukkig ben ik niet de enige blogger die dat probleem heeft. Het internet staat er vol van.
Ik ben ondertussen met iets begonnen dat ik eigenlijk niet wilde, namelijk ook thuis wegen en op de fitness. Je moet jezelf eigenlijk houden aan één weegschaal. Jammer als je niet tevreden bent met het gewicht dat dat ding aangeeft, kan je alleen zelf maar wat aan doen.
Maar helaas, ik weeg thuis: die is dus niet echt nauwkeurig. Ik weeg bij de WW, eigenlijk het enige getalletje dat ertoe doet, en ik weeg op de fitness en die weegschaal is net zo neurotisch als ikzelf. Hij springt op en neer in gewicht, waarbij je je adem in moet houden om het ding stil te laten staan en dan ben ik natuurlijk ernstig opgelucht als ie laag stilhoudt. En dat lukte vandaag: hij stond stil bij 86,7 kg.

Aantekening: gisteravond Nanda met een stevig half uurtje. Vandaag Body Balance, stevig uurtje, een half uur op de crosstrainer en 5 minuten roeien. Dat verklaart het verschil wel met afgelopen woensdag bij WW: toen was het namelijk 89,3 kg. Het enige cijfertje dat ertoe doet….

1 thought on “Dag 109 – WW – neurotisch

Geef een reactie