De puntjes op de i zetten

Twee weken geleden besloot ik dat het kon. Twee kg afvallen in twee weken. Nou is het theoretisch ook mogelijk, maar het is niet gelukt. Twee ons afgevallen. Dat was het resultaat. En aangezien ik niet echt weet waar het nou is mis gegaan, ben ik van plan een tijdje Myfitnesspal weer in te vullen. Het streefgewicht heb ik een beetje aangepast. Het is leuk te streven naar 75 kg, maar dat ga ik weer doen als ik onder die 90 kg zit. Het is dus aangepast naar 79 kg en dan mag ik van Myfitnesspall 1420 calorieën per dag. Tellen maar weer, het wordt een beetje makkelijker, want ik kwam eigenlijk elke dag over die 1280 calorieën heen.

Schrikken

Ik vermoed dat het schrikken wordt. Ik heb zo langzamerhand best wel door wat gezond is en wat niet, maar het gevaar zit gewoon in de extraatjes. De pinda’s, de glazen wijn, en andere oh zo lekkere dingen die regelrecht aan je heupen gaan zitten. Dat portie kibbeling op de zaterdag zal ook niet best zijn vermoed ik. Daar ga ik maar geen calorieën van tellen (❁´◡`❁). Het enige wat helpt is doorzetten.

En sporten?

Ook dat. Het gaat wennen worden bij Mulder, zelfs al is het een gezellige club, maar ik moet gewoon een nieuwe routine opbouwen. Zondag wil ik de eerste keer Milon gaan doen. Komende week zal door het rioolgebeuren niet echt een routine mogelijk zijn, maar de week daarop wel. We komen er wel.

3 gedachten over “De puntjes op de i zetten

Geef een reactie