Deze dag

Ik was er wel mee bezig geweest, een blog, voor vandaag. Kijkend door Instagram had ik wel wat ideeën opgedaan, maar dat waren losse ideeën. Even duidelijk, ik ben er vandaag dus niet echt veel mee bezig.
En nu, rond 6 uur, etenstijd, hoor ik de kipburgers en de afzuigkap en denk, ik moet even opletten dat het niet zwart word. Voor de rest is het vandaag rommel opruimen geweest. Ik ben bezig geweest met de fietstas vol glas, de tas vol plastic, die moesten even heen en weer tussen huis en winkelcentrum. Ik kon even een blik gooien in mijn verbouwde Albert Heijn. Dat wordt even wennen als ik het zo zie. De ingang wordt beter. Als bezoeker moest je de hoek om, en een schuine kant op gaan. Die kant is gesloten, en dat is goed. Maar dat betekent ook een nieuwe richting en dat voor iemand die een boodschappenbriefje op route schrijft. Dat wordt nog oefenen.

Het nieuws

De bijlages van de krant laat ik over voor de zondag. Het is gewoon een heel rustig weekend, maar is er nieuws? Corona overheerst het nieuws. Is dat problematisch? Het is hét nieuws op het moment, en dat vind ik een beetje het probleem. Eerste golf, tweede golf, 2020 wordt overheerst door coronanieuws. Van mijn werk heb ik ook al gehoord dat we weer met zijn allen thuis mogen werken. En dat na een periode dat we weer op langzaam naar kantoor mochten. We zullen er een beetje mee moeten leren leven.

Geef een reactie