Dip dip dipperde dip

Need I say more? Het was vandaag één grote dip. In een vochtig Den Haag naar de sportschool fietsen en in de sportschool ontdekken dat die roeimachine zo. tegen. valt.
Het was hijg, roei, even stoppen, hijg, roei. Dat de eindscore 5.28 aangaf, was geloof ik omdat ik aan het eind nog een halfwas sprintje nam. En vervolgens eerst een paar minuten moest uit hijgen.

Daarna intervaltraining waarvan ik dus over vandaag allang had besloten naar 4,5 km en 10,5 km te gaan en dat dus eigenwijs doorzette. Twintig zware minuten later had ik daar spijt van.

Touwtje springen? Eén-twee-drie-vier mis, één-twee mis, één-twee-drie mis, één-twee-drie tot dertien mis. Toen heb ik het opgegeven en ben ik het zwembad ingegaan. Wat kan daar nou mis aan gaan. Nou, inderdaad niets dus.

Rest alleen nog nieuwsgierig in mezelf te zoeken waar de dip vandaan komt. ‘The Bodyguard’ gecombineerd met de wijntjes van gisteren? De roereieren van het ontbijt van vandaag? Er zat niet zoveel tijd tussen ontbijt en sport. Of de verkoudheid die er volgens mij aan zit te komen?

Totaal 224 dagen

Geef een reactie