Even wat anders, dag 7

Dag 7 alweer en ik zit te bedenken wat ik ga doen. Het plan was op de fiets naar de sportschool en daar de Zumba les en de Body Balance les doen, maar zoals het weer er nu uit, wordt dat met de tram naar de sportschool. Wat een baggerweer. En dat voor de langste dag van het jaar.

Baggerweer voorbij, naar de sportschool. Voor de eerste keer in jaren weer bij een Zumba-les, Zumba-les, Zumba-knoop tweet ik later. Half uur gedaan, toen eruit gelopen in stomme verbazing over wat ik eigenlijk aan het doen was. Daarna toch ook maar Body Balance gedaan en nog gezwommen, maar niet veel want ik had honger.
De zaterdag en zondag heb ik maar gereserveerd voor ingewikkelde lunches met dingen die je eigenlijk in de koelkast moet bewaren. Niet te doen voor doordeweeks, dus vandaag sla met rosbief en een dressing van rode tapenade die ik moet aanlengen met kokend water.
Diner wordt bloemkool met biefstukpuntjes gemarineerd in een mengseltje van kruiden en ketjap, ja ja, ik eet duur deze weken.

Mijn goede voornemen voor deze week: een beetje op tijd naar bed, en daarom zit ik dus om 2 minuten voor 10 achter mijn computer dit blog af te maken.
Ik beloof voor morgen een nieuwe titel.

Geef een reactie