Over fijne energie en zwembaden

Energie

energieKen je dat? Van die fijne dagen dat je fluitend uit bed stapt, vervolgens fluitend op de fiets stapt en dan lachend aan het sporten gaat? Fluitend ging niet trouwens, Pedro begon met me moe te maken, en dat lukte hem uitstekend. Mijn tong hing op mijn schoenen aan het eind van de training. Ik had er vanochtend zin in, bij trainingen met Pedro gooi ik er meer energie in dan met mijn eigen trainingen en dat is te merken. Met zweet doordrenkte sportkleding is normaal. Na zo’n training moet ik echt wel even bijkomen, een banaantje gaat er dan wel in. Ik heb energie voor tien vandaag en ik weet niet helemaal waar het vandaan komt, maar het is fijn. Het zonnetje schijnt, het is fris en niet koud, het is heerlijk om naar buiten te gaan. Het huishouden roept en wellicht ga ik terugroepen. Wordt het alleen maar beter van.

Zwembad

Het was lang wachten, heel lang. Want begin augustus ging het zwembad dicht met de belofte dat het eind september weer open zou zijn. Dat was dus voordat bleek dat Health City niet zo geweldig plant, want vervolgens werd het eind oktober. Heel optimistisch vertelde iemand bij Health City me dat het ruim ingepland was en dat het zwembad voor eind oktober open zou zijn. Keep on dreaming. Het zwembad is donderdag (15 november) open gegaan, drie en een halve maand na sluiting. Maar vandaag kon ik dus eindelijk weer genieten van het lekkere warme water.

Gewicht

Mijn conclusie – en die van Pedro – na de weging van vandaag: ik ga me voorlopig niet meer wegen. Het viel zo bar tegen dat ik bijna al mijn fijne energie kwijt was. Bijna, gelukkig niet helemaal.

Totaal: 2 jaar, 153 dagen

Geef een reactie