Twee redenen om halverwege de week te gaan trainen

Met een week van zaterdag tot vrijdag dus. Dinsdag. Voor de tweede keer deze week ben ik in de sportschool geweest en ben ik gaan trainen. Het was de hele dag zeikweer. Vanochtend was ik net op tijd de parkeergarage in gefietst, maar vanmiddag zou ik toch nat worden. Maar tijdens de rit richting Den Haag zat ik vanwege het slechte weer voortdurend met zalikwel, zalikniet in mijn hoofd. Ik had al zalikniet besloten en toen was ik bij de afslag richting centrum en was het droog. Toen ben ik maar afgeslagen en naar de sportschool gegaan.

  • Joepiepuntje 1: ik heb voor de zekerheid de instellingen van het roeiapparaat gecontroleerd, maar het is heus waar: 1000 meter in 5.07 minuten, wat 8 seconden sneller is dan de vorige keer. Blijkbaar begin ik gewend te raken aan het apparaat.
  • Joepiepuntje 2: in de sportschool ben ik erachter gekomen dat het heus kan, sportkleding kan echt te groot worden. En dan is het jammer, want dit is één van de nieuwere outfits, maar hij gaat wel onderop de stapel, ik heb nog zat andere dingen die wel passen. De legging was altijd al een beetje te lang, maar nu moest ik hijsen na iedere sprint. Het oog wil ook wat.

Sowieso was het qua training een lekkere avond, want mijn interval van 5 en 10 km, acht keer sprinten, acht keer herstellen ging me redelijk makkelijk af. Misschien toch volgende keer wat sneller?

Na gedane zaken mag je goed doen, geloof ik, dus na sport heb ik mijn goede daad van het jaar nog gedaan. Mooie zaak in januari. Want zoals ik @drspee ook wist te vertellen. Erna voel je je lekker, serieus waar.

Totaal: 212 dagen

Geef een reactie