Het nieuwe in slaap vallen

Dat krijg je ervan als je een afspraak met de schoonheidsspecialiste hebt die ook je tenen doet. Wat ik even niet in had gecalculeerd, was dat ik echt ontzettend slaperig word na zo’n behandeling. Met als resultaat dat ik nu aan het slapen ben.

Behandeling

Wat niet hielp was dat de behandeling omgedraaid werd. Normaal is het eerst pedicure, vervolgens gezichtsbehandeling, nu was het omgekeerd. Na die gezichtsbehandeling val ik namelijk zo ongeveer in slaap. Daar hoort ook een massage bij en daar word je niet echt wakker van. Tijdens de pedicure – want ja, echt nodig, aangezien er een likdoorn op mijn linker kleine teen zit – zat ik allerlei dingen te bedenken die ik vandaag nog wilde doen, inclusief dit stukje. Dit stukje komt. Allerlei andere dingen niet. Want ik ging thuis zitten en wilde even wat drinken, mijn kranten waren nog niet helemaal uit, en voor ik het wist was het laat en schrapte ik heel wat dingen van mijn lijst.

Blogbericht nummer 306

Rond nummer 300 had ik iets anders aan mijn hoofd, met als gevolg dat het jubileum even niet komt. Dit is nummer 306. Ik beloof, één van de volgende berichten wordt het feestbericht. Want ik vind het zelf ook wel leuk om de highlights te bekijken. Nu kijken we maar even naar mijn andere blog waar ik nummer 500 al heb gevierd. En vanavond ga ik genieten van het weekend en ga ik fijn bankhangen en iets leuks bekijken, hetzij op Netflix, Videoland, Ziggo of ouderwets, een dvd. Veel plezier vanavond allemaal.

Geef een reactie