Het was zwaar

Ik had een vermoeiende week gehad, slecht geslapen en toch nog drie keer naar die sportschool gegaan. En dat uitte zich in spierpijntjes in mijn rug en in mijn benen.
Ja, ik heb pinda’s gegeten. Ja, ik heb mijn verjaardag uitbundig gevierd. Ja, ik heb echt wel een wijntje op, meer dan één zelfs.

Ondanks al mijn gezeur wilde ik wel weten wat mijn gewicht was en het viel me mee: 78,7 kg, 2 ons aangekomen. P zei nog dat hij bang was geweest dat vorige week een uitschieter was geweest, maar het is blijkbaar toch de goede weg.

dumbbellHet was zwaar vrijdag, dat is zo ongeveer het meest relevante dat ik er van kan zeggen. We gingen fijn krachttraining doen en dat vind ik normaal wel leuk, maar op de één of andere manier kon 30 kg tillen me vandaag niet bekoren. En dat was dus eerst op mijn schouders en vervolgens uit deadlift. En die oefening waarbij ik puur op buikspieren overeind moest komen, kostte me heel, heel, heel veel moeite. Toch meer buikspieroefeningen doen. Natuurlijk moest er ook geplankt worden, nou, ik ben een keer over de minuut heen gekomen.

Het goede voornemen voor komende maand: wat meer krachttraining. Het is vaak lastig omdat het vrij druk kan zijn in die hoek van de sportschool, zeker door de week, maar op zondag is het vaak vrij rustig. En die plank? Twee minuten gaat me een keer lukken

Totaal: 342 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie