Over hitte, zweet en een uitdaging

Warm, warm, warm

Het was warm deze week, om precies te zijn: een hittegolf. Een fenomeen dat de nodige weerrecords opleverde, want het was erg lang geleden dat het in september zo warm was. Ik heb er nog even genoten en een vrije dag genomen. Genieten. Ik ben overdag gaan trainen, het bleek warm te zijn.

Training

Ik ben zondag gaan trainen en donderdag weer. Dinsdag viel uit omdat ik onverwacht naar een toneelvoorstelling ging. IJS&VIS, een voorstelling van Firma Mes en het Nationaal Toneel in een gebouw in de Binckhorst, het bleek warm te zijn.zweet
Met de trainingen heb ik 1x cardio gedaan en 1x het krachtschema van P. Hoe lekker ik warmte ook vind, ik bleek er wel last van te hebben. Mijn tempo had zwaar te lijden onder de temperatuur.
De vrijdagse training was zwaar en niet alleen door de krachttraining zelf. De airconditioning was uitgevallen en het bleek idioot warm te zijn. Het was zo erg dat zelfs P aan het zweten was, en die hoeft alleen maar te kijken of ik het goed doe. De druppels zweet liepen overal, niet alleen over mijn rug.
Mijn gewicht? Dat was 76,9 kg. Ietsje aangekomen, maar is nog steeds keurig netjes. Op naar de 75 kg. Nog vier trainingen te gaan in deze serie.

De uitdaging

Ik heb zitten rekenen, en om op 30 september op 2 minuten uit te komen, moet ik ergens 2 seconden erbij nemen. Anders gaat het niet lukken. Dus dat heb ik op donderdag maar gedaan, dan kwam het namelijk mooi uit op 1 minuut en 30 seconden.
Het wordt best wel moeilijk trouwens. Op een punt dat ik normaal denk, laat maar, ga ik nu nog door en sta ik met mijn trillende armpjes en beentjes. Vandaag bij P mocht ik ook even, die haalde ik tot 1 minuut en 20 seconden.

Totaal: 1 jaar, 93 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie