Hoe warm het is en hoe heet

Ik zit hier met een handdoek over het bureau dit stukje te schrijven. De ventilator staat aan. De ventilator in de slaapkamer gaat later aan. De gordijnen hebben de hele dag dicht gezeten.. Het gordijn in de slaapkamer zit ook dicht. Er wordt tot eind volgende week een tropenrooster verwacht. Het is warm!

Sport

Normale mensen laten de activiteiten een beetje zitten, ik ben niet normaal dus ik ga gewoon sporten. Mijn korte legging lag in de was, dus in een lange legging ben ik naar de binnenstad gegaan en ben gaan sporten. Het was zonder meer lekker, ik vind het meestal heerlijk met Pedro te trainen. Maar het was wel warm, normaal zweet ik niet zo hevig, maar het zweet gutste me nu van mijn voorhoofd en al mijn sportkleding was nat aan het eind.

Zwemmen

Deze week heb ik een mailtje gehad van Health City. De vestiging in Den Haag wordt overgenomen door Basic Fit en als gevolg daarvan wordt het zwembad gesloten. Het zwembad wordt gesloten! Kilometers heb ik daarin gezwommen en dat mag ik inruilen voor Yanga sportwater voor 4 euro per maand!. Ik heb dus besloten mijn lidmaatschap op te zeggen. Vanmiddag ben ik op verkenningstocht geweest bij Mulder Sport dat hier 2 km vandaan ligt en ook een zwembad heeft. Pluspunt: leuke sportschool, niet al te druk, een speciaal programma, Milon, dat me prima te doen lijkt, aardige mensen. Minpunt: het zwembad wordt voornamelijk gebruikt voor zwemlessen en er zijn geloof ik drie uurtjes per week vrij voor vrij zwemmen. Maar ik heb nog tot september. Zondag heb ik een proefles Milon en daarna zie ik wel weer.

Geef een reactie