Ik heb wat goed nieuws nodig

En ik ben niet de enige in Nederland die goed nieuws nodig heeft. Want we leven met zijn 17 miljoenen in Nederland en horen met zoveel mensen dat de tweede golf van corona zo’n beetje bezig is. We doen ons best, maar kunnen niet alles. Pandemie en zo en dan ook nog BN-ers die gaan verklaren #ikdoenietmeermee. Ben ik de enige die dat idioot vind? En dat allemaal onder invloed van de opperwappie namelijk W.E. wiens hobby het is Nederland uit te lachen. Ik doe er niet aan mee. Wat doe ik dus? Leuke dingen vinden.

Dus eind van de middag naar buiten gaan is een goed idee. Op deze eerste dag van de herfst is het prachtig zonnig weer en is het genieten buiten.
Achteraf kijken naar Nick en Simon die een programma over Simon and Garfunkel maken, daar word ik wel vrolijker van. De muziek blijft prachtig, de teksten blijven vijftig jaar na dato actueel. Waar ik helemaal vrolijk van word is dat die drie Volendammers ondertiteld moeten worden. Wat nou Algemeen Beschaafd Nederlands?
De rest van de week: zoveel mogelijk zon, zo weinig mogelijk regen zou leuk zijn. En zo weinig mogelijk mensen die vreemde vibes naar buiten sturen. Ook dat zou leuk zijn.

Kantoordag morgen. Kleine vreugdes. Fietstochtje, twee schermen, kletsen met collega’s, hopelijk geen regen, hoewel zelfs dat lekker zou kunnen zijn. Zo zie je maar, vreugde kan in een klein hoekje zitten.

Geef een reactie