Over kappers en krachttraining

Krachttraining

P belde gisteravond, of ik wat vroeger kon beginnen vandaag. Geen probleem, dus om 9 uur ging ik de deur uit voor mijn training die om 10:15 begon. Krachttraining met een jarige P die allemaal leuke oefeningen voor me had met gewichten tillen en push ups en zo. Wat ben ik daar trouwens slecht in. Ik voel mijn spieren wel. Het vooruitzicht is ook leuk: komende weken wordt het krachttraining. Dan mag ik in mijn eigen trainingen me op cardio richten. Dat wordt ook nog leuk, aangezien ik nog steeds last heb van mijn rechterbeen. Als ik bezig ben gaat alles prima. De dag daarna vertelt mijn been me luid en duidelijk dat ik iets te veel heb gedaan.

Kapper

AliIk was gisteren vrij en heb de kapper weer eens bezocht, voor het eerst in zes maanden. Nu bleek mijn vaste kapster vertrokken te zijn, dus een ander meisje knipte mijn haar. Leuk experiment. Dus ik zeg tegen haar, “doe het maar kort, ongeveer op de kaaklijn en ik sport veel, dus ik moet wel nog een staartje kunnen maken”. Laten we het zo zeggen, het is een leuk kapsel, het bevalt me uitstekend, maar dat staartje is een scheerkwastje. De nieuwe Ali stond dus vanochtend met los haar in de sportschool. Na de training was het coupe puinhoop.

Overigens was het vandaag 79,8 kg, een onsje erbij. Nog steeds onder de 80 kg waar ik het ook wil houden. Maar ik weet gewoon dat ik wat strenger voor mezelf moet zijn om goed bezig te zijn.

Totaal: 362 dagen

1 thought on “Over kappers en krachttraining

  1. Pingback: Haar: #WOT deel 20 - StukjesStukjes

Geef een reactie