Krachttraining en aankomen

Nog meer krachttraining en nog meer aankomen. Dat was het gisteren. De winst of het verlies, hoe je het maar wil noemen was 3 ons. Ik sta nu op 79,8 kg. Elke week 3 ons erbij zo ongeveer, dat is niet helemaal de bedoeling. Het aankomen irriteert wel, maar het is nog steeds zo dat ieder pondje door het mondje gaat. Minder eten dus. Of eigenlijk: minder snacken, want ik denk toch dat het daardoor komt.

Eigen training

Gisteren hebben we het even anders gedaan, want we hebben allerlei apparaten gebruikt. Dat was bedoeld om mij een schema voor krachttraining te geven dat ik ook zelf kan doen. Apparaten die ik durf te gebruiken zonder onder een zware stang bedolven te raken en zo. P is er niet zo’n fan van omdat ik toch al de hele dag zit. Maar ik kan met zo’n schema wel wat mee voor mezelf. Volgende week is al weer de laatste training van de serie en hij vertelde dat hij tot het einde van het jaar blijft. Eerst verhuizen, klussen in zijn nieuwe huis, lekker ontspannen doorwerken zoals hij nu doet. Ik vind het prima. Krijgt hij zijn cadeautje volgende week, voor de verhuizing. Daar komt het ook van pas.

Stempeltjestraining

Ik heb de 20 stempels gehaald van de stempelkaart van Health City en kreeg dus een gratis personal training. Je mocht zelf aangeven wie je wilde hebben en ik zei: B. Eén van de trainers die daar al het langste rondloopt en volgens mij de meeste ervaring heeft. Ja, zeiden ze, we sturen je foto door en laten hem beslissen. Gisteravond belde hij op en we hebben een afspraak gemaakt voor zondag. Ik ben benieuwd. Zo’n training is wel een prima manier om kennis te maken met een trainer. Zelfs al komt de volgende trainer pas volgend jaar.

Totaal: 1 jaar, 38 dagen

Eén gedachte over “Krachttraining en aankomen

  1. Nog steeds onder de tachtig. Dat blijf ik toch zeer bewonderenswaardig vinden.
    Leuk een keer een andere trainer. Ben benieuwd hoe dat je gaat bevallen.

Geef een reactie