Over laagvliegvrijdagen en kringloopzaterdagen

Laagvliegvrijdag

Het was een drukke vrijdag met afspraken die in elkaar overliepen en heel veel bezigheden die er tussendoor liepen. Het begon al goed met Pedro die zich had vergist in zijn afspraken en dacht dat ik om 11:15 een afspraak had. Nee dus, die was verzet naar 12 uur. Of ik wat later kon. Nee, want ik had een afspraak erna. Vervolgens kon ik meteen na omkleden beginnen, waardoor ik weer een kwartier vroeger was. Wegen viel toen tegen. Ik was aangekomen: 77 kg. Het moet natuurlijk wel omlaag in die twee maanden tot het eind van het jaar. De training: hard werken. Krachttraining op allerlei leuke apparaten waar ik tot het uiterste mocht gaan. Oh, en planken na die ik wel weer mag gaan oefenen. Spierpijn is het woord nu.

In de middag een interview voor Haghespel, met Rita, coördinator voor de vrijwilligers van de NVA bibliotheek. Interviewen, theedrinken, drie bonbons opgepeuzeld. Daar kon ik Rita niet mee laten zitten. Daarna heb ik nog boodschappen gedaan en toen kon ik eindelijk gaan zitten.

Kringloopzaterdag

Het was zo’n zaterdag. Heerlijk rustig begonnen met het vooruitzicht van een compleet vrij weekend omdat een afspraak op zondagavond niet doorging.

En wat ga je dan doen? De balans is uiteindelijk doorgeslagen naar ijverig worden. Dat kwam ook door de dwang van de verbouwing die eraan zit te komen. De UITDAGING. Een zootje dingen, waaronder de vijf paraplu’s naar de rommelkamerKringloopwinkel gebracht. Thuis gekomen ontdekt dat er nog veel meer naar de Kringloopwinkel kon. Dat is voor een volgende zaterdag. Afspraak voor het grof vuil gemaakt. Mijn rommelkamer uitgemest en er een nog grotere bende van gemaakt door rotzooi klaar te zetten voor het grof vuil. Niet te geloven waar ik alle rotzooi vandaan haalde. Het heeft wel als voordeel dat ik ruimte overhoud om dingen die ik bewaar op te bergen. Zoals alle spullen van de badkamer die aanstaande vrijdag komen.

Blijft over mijn keuken die op dit moment één groot slagveld is omdat ik al een paar dagen niet echt heb opgeruimd. Maandag komt mijn werkster weer. Dan komt alles weer goed.

Totaal: 1 jaar, 142 dagen

Geef een reactie