Lang, lang geleden

Heb ik in dit blog geschreven. Een blik in mijn agenda leert dat dit dag 747 van mijn WW periode is. Het gaat op het moment niet zo geweldig om het zachtjes uit te drukken. Ik loop nog steeds te stressen op mijn werk, waar het er steeds meer op begint te lijken dat ik dus gewoon boventallig verklaard ga worden. Ik ben er nog vrij rustig onder. Het is gewoon balen, maar misschien ook wel een nieuwe kans. Het enige nadeel: de arbeidsmarkt zuigt met al die ministeries die ook leeg worden gegooid.

Maar goed: afvallen. Nee, gaat niet zo goed, ik heb maanden lang onder de 85 kg gezeten, vond ik heel knap, want erg goed overal op letten deed ik niet. Afgelopen woensdag zat ik op 87,2 kg. Dat was dus 1,4 kg meer dan de keer ervoor (2 weken geleden) en is dus 2,2 kg meer dan de 85 kg die ik maanden als grens voor mezelf had aangegeven. WW coach Jennifer heeft me een rekenmachine meegegeven die ik in de Appie fanatiek heb gebruikt, ik heb zelfs iets teruggelegd omdat ik schrok van het aantal punten. Ik ben weer aan het water en probeer fruit te nemen. Ik realiseer me dat ik gisteren bij de Appie wel vergeten ben kiwi’s mee te nemen, die vind ik lekker. Ik wil toch weer onder die 85 kg, al was het alleen maar omdat mijn spijkerbroek behoorlijk strak zit.

2 gedachten over “Lang, lang geleden

  1. Strakke broeken die knellen zijn wel een teken die mij helaas ook te bekend voorkomt. Ali, zet 'm op. Vooral alleen dat kopen wat bij een gewenst gewicht past, is een aanrader. Ik doe met je mee.

Geef een reactie