Lang weekend!!!

We gaan een lang weekend tegemoet. Ik tenminste. Hemelvaartsdag, vrije vrijdag, maandag pas weer aan het werk. Reden genoeg om vandaag een paar uur eerder te stoppen en het te vieren. Zelfs als je strand en park wel kan vergeten in verband met allemaal mensen die het leuk vinden om gezellig bij elkaar te zijn, wat niet mag of kan in deze coronatijd. Aangepast schema dus.

Bezigheden

Ik ga het mezelf niet te moeilijk maken en doe het gewoon rustig aan. Er zijn maar een paar dingen die ik van plan ben. Het eerste is The Outsider uit lezen, ik ben al een tijdje bezig in het boek en het schiet niet op. Ik wil hem wel uitlezen. Maar in het vervolg ga ik gewoon weer eerst het boek lezen en vervolgens de serie bekijken. Verder heb ik nog steeds Coraline van Neil Gaiman staan. Het boek heb ik jaren geleden al een keer gelezen, maar nu wordt het voorgelezen door Neil zelf. En er zijn nog meer mensen: LeVar Burton (Star Trek!), Rosario Dawson en Dakota Fanning. Het is een evenement georganiseerd door de New York Public Library. De video’s zijn verzameld op de site.

Afspraken

Het mag weer en dat vindt mijn linker kleine teen erg fijn: de pedicure. Ik heb vrijdagmiddag een afspraak. Het is hoog nodig vindt mijn teen elke keer als die in een schoen wordt gepropt. En ik heb nog een afspraak, want beste vriendin E komt zondag op gepaste afstand mijn verjaardag vieren. Normaal gaan we uit lunchen, maar gelukkig vindt ze mijn idee van een pastasalade een strak plan, want uit lunchen is geen optie. Daarna zien we wel wat we doen. Een stuk wandelen is misschien ook wel een strak plan.

En verder?

Geen idee. Ik zie het wel. Het is voor mij een korte vakantie die waarschijnlijk op balkonia wordt doorgebracht. De ervaring leert mij dat ik niet teveel moet plannen, want ik ben goed in plannen niet uitvoeren, dus het wordt rustig aan. En wat zijn jullie van plan in dit lange weekend?

1 gedachte op “Lang weekend!!!

  1. Ik hoop, ondanks het lange vrije weekend, op een #wot woord waar ik iets mee kan. ;-). Verder de chaos in mijn tuin proberen te bedwingen, als het niet te warm wordt tenminste. En anders lezen en podcasts luisteren.

Geef een reactie