Mag ik een hapje?

Maandag

Ik slaag er overdag in wakker te blijven, ondanks het feit dat ik ’s nachts wakker ben geworden rond half 3 en rond 4 uur pas weer in slaap ben gevallen. Vervolgens werd ik om half 6 wakker en viel weer in slaap rond 6 uur. Leve de tandarts, want daardoor ging de wekker pas om 7 uur.

Dinsdag

weegschaalGrootste probleem op het moment? Snoepen, snoepen, snoepen. Ik heb op de gekste momenten zin in de raarste dingen. Komt denk ik een beetje omdat ik in Berlijn mijn voedingspatroon enigszins had losgelaten en nu moeite heb om weer in het gareel te lopen. Het lastige is wel dat het allemaal aantikt, ieder pondje gaat door het mondje en zo, weet je wel. Dus zucht ik maar weer bij de gedachte aan vrijdag: wegen!

Woensdag

Ja, het is maar één keer de dag voor je verjaardag. Ik heb een wijntje genomen bij toneel. Met de mate waarin ik vandaag op mijn werk gedraafd heb, is dat wijntje er al weer af. Thuisgekomen na een lange dag, mag ik nog even mijn lunch voor donderdag voorbereiden. Er gaat radijs, paprika, bleekselderij en komkommer in een bak, en sla in een andere bak. Alles staat klaar voor morgen.

Donderdag

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat ben iiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk. En hoe vier ik mijn verjaardag? Nou, door naar de sportschool te gaan en me lekker in het zweet te werken. Daarna thuis eten en het Songfestival half kijken, want er waren nog al wat mensen die me belden.

Vrijdag

Ben twee keer op de weegschaal gaan staan, want P geloofde het ook niet. Had net tegen hem gezegd dat ik heftig aan het snoepen was geweest en toen ging ik op dat ding staan: 78,5 kg. En toen nog een keer. Het ding werkte echt. Ga zo door? Het was in ieder geval minder pinda’s en heel veel water deze week. Het vele lopen in Berlijn? Drie keer gesport deze week? Wat maakt het uit. Onder de 80 kg!!!!!!!

Totaal: 335 dagen

1 gedachte op “Mag ik een hapje?

Geef een reactie