Over mijlpalen en lichtpuntjes

Ik ga het over mijlpalen hebben vandaag. Dit omdat ik vandaag met wegen niet aan mijlpalen dacht, maar meer aan tegenvallers. Het was namelijk minder dan ik gehoopt had. Maar ik had ook gewoon wat strenger voor mezelf kunnen zijn. Dan kan ik een beetje depri worden, maar ik kan ook gewoon mezelf schoppen. Die 81,4 kg van vandaag is namelijk wel een mijlpaal: precies 20 kg lichter dan mijn startgewicht.

zonsopgang lichtpuntjeLaat ik het ook over lichtpuntjes hebben: wat is het ontzettend lekker dat het langer licht is. In de ochtend met bijna licht naar mijn werk gaan, ’s avonds met licht weer naar huis fietsen.
Het is opgehouden met regen, heerlijk, het is wel koud, maar dat is lekker fietsen.
Nog eentje: zondag heb ik tijd om weer te gaan trainen, dat is voor de eerste keer in twee weken tijd. Ik heb er twee weken geen tijd of zin voor gehad. Deze week kan ik dan lekker twee keer gaan trainen, zondag en nog een andere dag. Dan ga ik, zoals P me aanraadde, dingen doen die ik leuk vind en ga ik me in het zweet werken, zodat ik lekker moe uit die sportschool kom.
Wat ik me vandaag ook realiseerde: mijn niet zo geweldige humeur van de laatste weken was wel een beetje te wijten aan het feit dat ik niet zoveel kon sporten als ik wilde.

Bij de weg: ik weet niet hoe andere mensen het doen met bloggen, maar misschien moet ik wat aan mijn werkwijze doen. Ik maak notities en naderhand denk ik “wat voor prachtige zinnen heb ik nu weer gebrouwen?” Zo ook met mijn notities van vandaag, want dan sla ik de genoteerde zin maar over, omdat deze grammaticaal niet helemaal of helemaal niet klopt.

En nog een bij de weg: ik ben bezig met die lichtpuntjes, niet alleen lichtpuntjes in de vorm van zon, maar ook andere leuke dingen. Heb jij er nog een paar?

Totaal: 243 dagen

Geef een reactie