Nieuwe week, dag 4

Het schema vandaag loopt iets anders dan ik me aan het begin van de week had voorgesteld. Was het eerst naadloos werk, trainen, eten, toneel, nu gaat er een gaatje tussen vallen. En dat is te danken aan het feit dat de wekker het vanochtend wel deed, maar ik er niet naar luisterde. Trainen sla ik dus vandaag even over. Niet zo’n ramp, ik was zondag geweest, en morgen ga ik ook weer. Even wat rust tussendoor is ook wel lekker.

De lunch vanmiddag: sla met gekookte eieren, tomaat, komkommer, ui, paprika.
Een andere collega komt erbij zitten. Ze lacht vertederd terwijl ik met mijn snijwerk bezig ben. Ach ja, ze heeft me nog niet bezig gezien, terwijl ik dus al anderhalve week aan het snijden ben. Onder de lunch krijgen we alles te horen over haar dochtertje van 2 die zo te horen in de peuterpuberteit is beland.

Het kantoor heeft een slechte timing vanmiddag. We krijgen te horen dat het water wordt afgesloten omdat de pompen worden vervangen. Op het moment van ontvangen van de mail is het water dus al afgesloten. #fail, ondergetekende wil eigenlijk nog wel water hebben, maar kan dat dus vergeten.

Het tekort wordt na 4 uur wel aangevuld, en om 5 uur mag ik huiswaarts. Even rustig aan doen in plaats van rennen. Iets maken met kip en constateren dat de olijfolie vrijwel op is, evenals de ketjap en nog wat dingen. Dat wordt morgenmiddag nog even boodschappen doen.
Vanavond mag ik nog in een theater gaan zitten, het eerste Haagse dialogenfestival dat om onverklaarbare redenen pas om 9 uur begint. Ik heb een leuke avond.

Totaal: 11 dagen

Geef een reactie