Nog net geen jaaroverzicht

Weer bleegh
Dat krijg je als eerste kerstdag op vrijdag valt: de training wordt verzet naar dinsdagavond. En het ging lekker en toch ook weer niet, want bij herhalingsrondje nummer vier van de lurches schoot er iets in mijn rechterbovenbeen en dat deed pijn. P doet de laatste tijd niets anders dan mij onder handen nemen, want nu heeft hij mijn bovenbeen te pakken genomen. Het hielp wel, maar niet afdoende, want hij moest zijn programma voor mij toch echt veranderen.

Onvoorzien
Dat ik aan zou komen. Nou, bijna onvoorzien dan. Het was dinsdag 82,6 kg, maar het vetpercentage was met 38,3% het laagste dat het ooit was geweest, dus dat bonnetje gaat in het plakboek.
Het is heel eenvoudig, ik heb vakantie, dus die 2x 13 km per dag fiets ik niet. De drie halve liters water, twee koffie en drie thee per dag haal ik bij lange na niet en mijn eetpatroon is anders. Zeker in een weekend Haamstede waar ik de 75ste verjaardag van goede vriend R vierde. Chinees, voor het eerst sinds tijden, volgens mij was de laatste keer bij de 50ste verjaardag van zijn vrouw E. Dat was dus anderhalf jaar geleden. Oh, en af en toe gaat er ook een wijntje in, het is tenslotte vakantie.

Voorzien
De trainingen in deze twee weken. Aanstaande zondag als de sportschool weer open is na de kerstdagen waarschijnlijk de Body Balance. Maandag weer een training met P, donderdag weer een training met mezelf. Hopelijk kan ik dan een beetje beter overweg met de nieuwe apparaten, nu ben ik nog echt zoekende. Ik heb heimwee naar de oude apparaten.
Verder: de kan water in het zicht houden en leeg drinken. Even kijken naar het menu voor de komende weken en me een beetje inhouden met de kerstdagen en Oud en Nieuw. Op een leuk gewicht het jaar eindigen. Beetje nostalgisch terugblikken. Ik ga alleen niet voor de lol elke dag 26 km fietsen.

En jij? Hoe eindig je het jaar?

Totaal: 192 dagen

Geef een reactie