Op gang komen

Het was een lekkere training vrijdag, hard werken, maar dat is niet erg. Mijn favoriet, de slee, is weer aan de beurt gekomen. En dat blijft voor mij toch een kick, het is opbouwen, beginnen met twee van die schijven en daarmee over de mat vliegen en vervolgens eindigen met alle schijven, 165 kg in totaal. Daarmee ging ik wel wat langzamer.

Op gang komen

Het is nog wat moeizaam deze week. Ik merk nog de naweeën van de luchtweginfectie in de vorm van moeheid. Ik had een vol geplande week, en dat is niet handig na ziek zijn, maar niet te plannen natuurlijk. De enige sportschoolbezoeken waren op zondag met een Body Balance les en vrijdag met de training van Pedro. Komende week ziet er niet veelbelovend uit, morgen kan ik niet, en maandag en dinsdag sporten? Ik weet niet of ik dat doe.

Nog meer op gang komen

Ik heb een scheurkalender gekocht, van Deargoodmorning. Leuke kalender, met elke dag een opdracht erop. Varieert van: drink twee glazen water tot: sta vijf minuten eerder op en doe twintig jumping jacks. Dat ding hangt naast mijn bureau waar ik elke ochtend zit, dus eitje zou je zeggen. Vandaag heb ik anderhalve week opdrachten zitten bekijken en heb jumping squats, push ups en burpees gedaan. Een getekende smiley whatsappen naar een contact heb ik maar overgeslagen, dan gaat er volgens mij iemand aan mijn voorhoofd voelen.

Inspiratie

Het is wat met dat bloggen, eerst beloof ik voortaan op vrijdag te komen met mijn wekelijkse blog, vervolgens overtreed ik mijn eigen regel zowat elke week. Ik worstel ook enigszins met wat ik wil vertellen over mijn trainingen en voeding. Daarmee moet ik ook weer op gang komen, zo makkelijk als het in het eerste jaar ging, zo lastig gaat het nu. De inspiratie moet weer komen. En dan kunnen het wel eens korte verhalen worden. En heel makkelijk, zonder plaatje.

Eén gedachte over “Op gang komen

  1. Misschien is juist niets beloven en kijken wat er gebeurt wel iets voor jou.
    Daar experimenteer mee en dat geeft wel een wonderlijk gevoel van vrijheid.

Geef een reactie