Over een baaldag en brownies

Het was echt een voornemen deze week, afvallen tot onder die vermaledijde 90 kg. Dat is niet gelukt, er is zelfs een onsje bij, ik weeg nu 90,8 kg. Maar om het van de zonzijde te bekijken, het is veel erger geweest.

Baaldag

Ik had woensdag een baaldag, het ging gewoon niet lekker, ik heb de middag vrij genomen en heb gewoon lekker zitten rotzooien. Maar de al gereserveerde yogales heb ik laten gaan. Ik vond dat het baaldag genoeg was om gewoon te hangen die avond. Dat heb ik dus uitputtend gedaan die avond. Het rare was dat de rest van de week prima was, lekker druk met het werk, het schoot ook lekker op, er waren veel mensen die wat wilden hebben. Prima zo.

Brownies

Ik kreeg ze van OCLC, de overkoepelende internationale bibliotheekorganisatie. Om iets te knabbelen te hebben bij de contactdag die online zou gebeuren. Ik had me ingeschreven voor drie sessies. De dames van de receptie bij Fugro hadden het doosje naar me doorgestuurd, aangezien het natuurlijk naar kantoor was gestuurd. En daar zat ik, met een doosje echt ongelooflijk lekkere handgemaakte brownies. Wat ik normaal doe, is een halve nemen en dan vervolgens heel hard naar de keuken op de afdeling lopen en het doosje daar neerzetten. Gegarandeerd, een uur later is het leeg. Zo behoed ik mezelf voor teveel van die dingen eten. Nu heb ik ze allemaal zelf op. En dat zag ik op de weegschaal. Op naar volgende week.

Sport

Dat was weinig deze week. Maandag een Miloncirkel, woensdag geen yoga, vrijdag Pedro, die me aardig heeft laten werken, vooral op mijn dijen. Goed voor me, ik moet nog even door met die knieën van me en de spieren in mijn dijbenen moeten versterkt worden. Een wall sit is ook goed hoorde ik van hem, dus vanaf vandaag ga ik dat voornemen van twee weken oud uitvoeren. Elke dag een plank en een wall sit. Hij raadde me ook aan iedere dag een rondje te gaan fietsen. De coronatijd heeft er bij mij voor gezorgd dat ik vooral minder heb bewogen en dat moet een beetje veranderen. Wie weet, als het weer een beetje blijft zoals vandaag, kan ik best een paar keer het Zuiderpark in.

Geef een reactie