Over fietsen en het OV

Geen fiets, wel OV

fietsWant ik zat maandagochtend op mijn fiets richting huisarts en was door de duizeligheid van het weekend echt niet zeker van mezelf. En ben dus de tram en de metro ingestapt. Het heeft voordelen en nadelen. Ik heb heel veel gelezen deze week. Maar een metro is wat minder leuk als je het perron oploopt en en hem voor je neus zien wegrijden.
Als gevolg van die duizeligheid heb ik deze week ook geen stap in de sportschool gezet. Reken daarbij de stress van de badkamer en het feest is compleet. Van stress ga ik eten. Het is maar goed dat ik deze week niet op de weegschaal sta.

Trainen

Zondag trainingsdag. Ook als je de avond daarvoor naar een feestje bent geweest en pas om half drie in je bed lag. Het werd dus wel ietsje later dan de bedoeling was en ik stond pas om 1 uur in de sportschool. Maar de sport was weer lekker. Het was ruim een week geleden door het gedoe met het duizelige weekend en het was heerlijk me weer in te spannen. Ik ben ook nog even het zwembad in gedoken. Maar weer geen fiets. Er was een storm vandaag, ik heb de tram genomen.

Conclusie van een weekje OV: ik mis mijn fiets. Ik mis vooral de vrijheid van gewoon de fiets kunnen pakken in plaats van te wachten op een metro die vaak te laat komt. Overstappen is ook geen feest.

Totaal: 1 jaar, 157 dagen.

P.S. een vriendin vroeg naar het tellertje hierboven. Die teller is begonnen op de eerste dag dat ik met het nieuwe dieet bezig was, dus vanaf 15 juni 2015.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie