Over trainen, energie en kou

Laag, laag

energieMijn energieniveau is laag op het moment. Dat heeft met een hoop dingen te maken en de belangrijkste reden is wel de kou. Ik ga het nog één keer zeggen en dan hou ik mijn mond erover dicht tot in juni. Ik heb erger last van de winter dan andere jaren. Het feit dat ik een to do lijst heb die alleen maar lijkt te groeien, helpt ook niet echt. Ook dat vreet energie.

Trainen, Ali!

Trainen helpt niet helemaal op het moment. Het kost moeite de sportschool in te komen. Een ander ritme met Bert vinden die toch heel anders werkt dan Pedro, kost ook moeite. En ik vind het niet echt leuk op het ogenblik. Ik keek vanochtend naar buiten, zag een met sneeuw bedekte wereld en besloot niet te gaan sporten. Dat ging erg makkelijk. Dat was de tweede zondag dat ik niet ging. Mijn gewicht gaat omlaag, dat was vorige week 79,5 kg, en deze week 78,6 kg. Alleen mijn metabolische leeftijd was volgens de weegschaal 65 en zo voel ik me ook op het moment.

De uitdaging

Nee, nog niets gekocht. En om niet in de verleiding te komen heb ik me uitgeschreven bij allerlei reclamemails die me allemaal verleiden met leuke kleding, boeken, cd’s en wat dies meer zij. Ook moet ik niet meer via de roltrappen van C&A naar beneden gaan vanaf de sportschool, want dan zie ik veel te veel leuke dingen.

Totaal: 1 jaar, 241 dagen

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

1 thought on “Over trainen, energie en kou

  1. Jammer dat je niet van de winter kan genieten en er juist extra last van hebt terwijl het met die sneeuw zo mooi was. Maar nog even de kiezen op elkaar en dan kun je weer in de zon fietsen en komt die energie wel weer terug.
    Knap dat je nog niets gekocht hebt. Volhouden!

Geef een reactie