Over trainingen en een zomerse week

Drie heel verschillende trainingen deze week. Dinsdag heb ik me prima geamuseerd met het krachtschema van P. Eindconclusie was dat ik er bij twee apparaten, de seated row en de rotary torso wel een tandje bij kan zetten. De rest laat ik nog even op het oude gewicht staan.
Donderdag was het vooral warm. Ik heb een cardiotraining gedaan, en het was lekker, maar ik had last van de warmte. Het zwembad was bijzonder lekker na de training.

Vrijdag

First things first: mijn gewicht. Even wat aangekomen, maar dat wijt ik aan het warme weer. 78,1 kg. Nog steeds mooi.


Mijn training: het ging niet zo lekker. Het begon er al mee dat ik er niet in slaagde een nieuwe oefening goed uit te voeren. Hoe moeilijk kan het zijn. Eén voet op de grond, de andere voet op de teen achter me op een bankje en dan naar beneden. De knie moet zo diep mogelijk gaan. Met gewichten ging het voor geen meter, toen mocht ik zonder gewichten en met behulp van een stok. Oma bezig met een oefening. Het was ook een evenwichtskunstje en daar ben ik slecht in. Dat was meteen ook een reden dat ik die oefening deed.
Daarna was het gewoon ordinair hard werken. Conclusie na moeizaam opdrukken aan het eind van de training: het zit allemaal tussen mijn oren.
Oorzaak: waarschijnlijk de combinatie van slecht en weinig slapen, hooikoorts, een gekneusde teen en de warmte.

Nieuwe uitdaging

Ik heb dus over een nieuwe uitdaging na zitten denken. Eerst dacht ik suikervrij, maar na wat studie daarover, doe ik dat dus niet. Ten eerste is het heel slecht te doen, omdat het overal in zit. Ten tweede heb je gewoon suiker nodig. Ik heb wel iets in mijn hoofd, maar ik ga eerst even een app-sessie met P daarover houden, kijken of het mogelijk is in een maand.
Donderdagochtend gooi ik dat in een blog de wereld in.

Totaal: 1 jaar, 72 dagen

Geef een reactie