Over trainingsapparatuur en chocoladeletters

Een rustige week, ook omdat ik maar één keer getraind heb, en dat was op dinsdag. Zondag had ik niets gedaan, omdat ik Sint vierde met de meiden. Ook was de sportschool twee dagen dicht geweest voor de installatie van nieuwe trainingsapparaten. Vandaag was het dus even wennen en even zoeken. Op de roeimachine die ik aan de praat kreeg, maar wel achteruit ging, letterlijk. Op de loopband die een prachtig computerachtig scherm had, ik kwam er vervolgens achter dat je op de handgrepen ook snelheid en helling kon veranderen. P had een introductie gehad en wist gelukkig meer. We hebben bijzonder stevig kunnen trainen.
Er was vandaag een vreugdepuntje dat in het plakboek gaat: 81,9 kg. Kijk, op die manier heeft het zin dat ik mijn chocoladeletters (twee en nog een complete chocoladetablet) heb weggegeven aan mijn collega’s. Zij waren er blij mee, ik heb het niet achter elkaar opgegeten.

Zondag ga ik weer trainen, maar dan ga ik eerst een ontdekkingstocht doen op die apparaten. Ik heb er zelfs eentje gezien, waarvan ik echt niet weet wat die doet. Spannend!

Hee, en kijk naar de teller: een half jaar bezig!

Totaal: 180 dagen

Een half jaar waarin ik totaal anders ben gaan eten, en 11 kg ben afgevallen. Sinds mei vorig jaar toen ik begon met keihard trainen en afvallen ben ik in totaal 18 kg afgevallen. Een feit waar ik best trots op mag zijn. Dat ben ik dus ook.
En nu? Verder gaan. Ik wil in ieder geval onder de 80 kg komen en misschien gaat dat wel lukken voor het jaar om is. Ik ga mijn adem er niet voor in houden, we hebben nog een Kerst met lekkere dingen en twee vrije weken. Een stukje spanning (een eetmoment) is weg door de contractverlenging van vier maanden. Dat scheelt wel. Maar voor de rest? We gaan het zien.

Geef een reactie