Over vakantieplannen en besneeuwde weken

Het was de laatste week deze week. Twee weken vrij, ik hoef pas 2 januari weer aan het werk en ik had er zin in. Laatste loodjes, nog wat dingen afmaken en opruimen en dan vrij. En toen begon het te sneeuwen…

Training

Dat hield niet over. Ik ben er weinig uit geweest, ben absoluut geen sneeuwfan en zeker geen fan van door de sneeuw heen rommelen om ergens te komen. Zondag hield het dus al op omdat Den Haag gewoon wit was, maandag en dinsdag was het ook niets. Woensdag ben ik nog met het OV gegaan. Pas donderdag was de wereld weer normaal begaanbaar en kon ik de fiets weer pakken. Die avond ben ik naar de sportschool geweest en heb een rondje cardio gedaan en heb gezwommen. Vrijdag had ik weer een training met Pedro en daar had ik wel zin in, maar het was dit keer wel moeizaam. Ik had moeite met squats met een gewicht van 10 kg op mijn schouders. Normaal krijg ik dat toch wel voor elkaar, nu had ik er de grootste moeite mee. Wat ik wel voor elkaar kreeg was de plank, maar daar had ik deze week ook aan gewerkt. Ik zat ruim boven de minuut.

Vakantieplannen

Ik heb mijn vakantieplanning moeten bijstellen. Ik wilde vandaag lekker gaan sporten en deze week kijken of ik minstens drie keer kan. Maar vandaag lukte het al niet. Ik ben zwaar verkouden, kwam met kraakstem en hoestbuien mijn bed uit en hoop maar dat het morgen voorbij is. Dan kan ik tenminste wat doen. Eén goed punt van de training vrijdag: ik realiseerde me dat ik absoluut geen last meer heb van mijn kuiten. Alleen maar mooi, nu kan ik verder opbouwen.

Burpeestand

Ik had me echt serieus voorgenomen niet te zeuren, maar met die sneeuw… Ik heb de telling gestopt bij 25, je kan het ook overdrijven natuurlijk. Nu ook nog even doen natuurlijk.

Geef een reactie