Over verrassingen en sporten

Zo sta je drie keer in vier dagen in de sportschool, zo ga je anderhalve week niet. Het kwam zo uit, het was vorige week zo’n week met afspraken elke avond, een vrijdag zonder sport en vervolgens een zondag waarop ik me niet lekker voelde en niet ben gegaan. Pas deze week stond ik op dinsdag weer in de sportschool. Vandaag was het weer zonder Bert omdat die nog ziek was.

Verrassing

Het is slecht naar een weegschaal kijken met je ogen dicht. En het was een verrassing toen ik ze opendeed: 79,1 kg. Dat betekent dus in twee weken 1,3 kg afgevallen. Ik verwachtte er niets van omdat ik veel minder had gesport. En ik had niet uitzonderlijk goed opgelet met eten de laatste twee weken. Het gewicht is afgenomen, maar de percentages voor vet en spieren zijn minder. Vet toegenomen, spieren afgenomen.

Training

Het was lekker vandaag. Ik had me voorgenomen om veel te doen omdat ik de tijd had vandaag. Ik heb het krachtschema van Pedro gebruikt en heb daarna nog cardio gedaan. Verder ben ik het zwembad in gegaan waar het best wel rustig was. Dertig baantjes gedaan. En ik heb vergeten de plank te doen, die ik eigenlijk weer elke keer wil gaan doen. Dat was Pedro zijn ding en niet van Bert, maar ik heb dat ding twee minuten gedaan en dat moet weer kunnen. Zondag weer een kans

Het kwartaal voorbij

Ik heb zitten zeuren en neuzelen de afgelopen weken, over het weer, over mijn gewicht, over dat ik niet zoveel aan sporten toekwam. En weten jullie wat? Ik moet gewoon ophouden. Ik heb namelijk net zoveel gesport als vorig jaar het eerste kwartaal.

Totaal: 1 jaar, 288 dagen

2 gedachten over “Over verrassingen en sporten

  1. Een keertje zaniken mag best, hoor, is zelfs best lekker soms 😉
    Maar daarna weer schouders eronder en met frisse tegenzin de fiets op, de regen in en richting de sportschool omdat je weet dat je je dan toch lekkerder gaat voelen… toch?

  2. Goed idee, stoppen met zeuren en neuzelen. Daar word je zelf ook blijer van. Ik had al het idee dat je prima bezig bent en met dat gewicht gaat zeker wel weer goed komen. Je hebt immers al bewezen dat je dat kunt.

Geef een reactie