Regen, regen, regen

De hele week in de titel samengevat, ik heb zelden zo’n regenweek meegemaakt. Ik word er zo niet vrolijk van. Er zijn heel kleine pluspuntjes: genoeg ruimte in het fietsenhok op het werk bijvoorbeeld, maar voor de rest weet ik ze niet te benoemen. Jij wel?

Ik had P het linkje naar mijn jaarverslag doorgestuurd en hij heeft het halve blog doorgenomen. Dus als ik nu moet uitkijken met wat ik op mijn blog zet is het mijn eigen schuld. Hij vond het wel leuk om te lezen wat mijn ervaringen waren met training en eten. Hij moest lachen om dat consequente gebruik van P. de P van privacy zullen we maar zeggen. Hij mag het blijven volgen (Joehoe! P!)
Maar toen gingen we toch echt wel trainen. Boksen! Leuk! Maar geen vergissing maken, want dan mag ik heen en weer gaan joggen in de zaal. Gelukkig maar 1x gebeurd. Lekker slaan, schoppen, nog meer slaan, nog meer schoppen, springen, nog meer springen en gelukkig ook de plank. Joepie! Krijg het wel voor elkaar 1.17 min in die plank te blijven. Maar hee, dat was pas de eerste keer. De twee planken daarna compenseren: beiden onder de 30 seconden, mijn onderrug is er ook nog en protesteert heftig tegen de behandeling.
www.alimolenaar.nl/ali
Mijn gewicht is weer omlaag, ik zit op 83 kg dit keer. Maar het mag van mij wel meer omlaag. Ik spreek met P af dat ik weer een week 1 ga doen komende week. Vanaf zondag dus, want zaterdag ga ik naar de Japanner met vrienden. Gelukkig weet ik daar niets op het menu te vinden dat dikmakend is, dus dat is goed. Met de training fijn even wat cardio, lekker afwisselende dingen doen, zondag ook even de core training meepakken, gaat wel goedkomen.
Nu eerst even van de spierpijn afkomen, merk wel dat mijn nek en schouders even een zwakke plek blijven, alles protesteert. En dan heb ik niet eens kunnen zwemmen, want ik was mijn badpak vergeten. Ach, al genoeg gezwommen deze week.
En wat vind jij van die regen?

Totaal 215 dagen

Geef een reactie