Samenvatting van de vrijdag

Veel gedaan, best wel veel gedaan. Vanochtend was natuurlijk sportafspraak met Pedro en daar heb ik al best wel hard gewerkt met roeien en een slee met gewichten die heen en weer mocht op allerlei manieren. Ook nog deadlifts en stangen die ik boven mijn hoofd moest doen (is een term voor, weet ik niet meer) en lunges met een schijf van 5 kg in mijn handen. Gut nee, die knieën krijg ik echt niet aan de grond. De plank dan? Ja, eentje van 45 seconden, en eentje zo lang mogelijk, die was 1.12 en dat aan het eind van de training.

Na die training mocht ik naar huis en in mijn gerepareerde badkamer douchen en man, dat is dan toch wel ontzettend lekker. Uitgebreid douchen en lekker ruikend eronder vandaan komen. Zelfs ik rook mijn zweet na die training van vanochtend, want het was hard werken geweest. In de middag heb ik een afspraak, maar voor het zover is, heb ik nog tijd voor de lunch – pastasalade – en mijn bed, dat ik leeghaal en weer opmaak met schoon beddegoed.

Middag: meubels kijken met een vriendin in een woonboulevard in Naaldwijk en daar heb ik vooral ideeën opgedaan en gezien wat ik niet mooi vind. Ik moet nog wel een keertje gaan kijken en er beter over nadenken wat ik nou eigenlijk wil. Want er is heel veel keuze, zeker op het gebied van bankjes, maar ook heel veel wat in mijn huis gewoon niet praktisch is. Daarna was het borreluur en nadenken over wat ik ging eten, en dat lostte zich vanzelf op, want mijn vrienden waren ook niets van plan en hebben me meegesleept naar een eetcafé. We hebben lekker gegeten en het was ontzettend gezellig.

En de terugweg? Ik kom de laatste tijd aan de lopende band stukjes Den Haag tegen waar ik nog nooit geweest ben en werd door mijn vrienden het zangfietspad op gestuurd. Een fietspad in een onverwacht groene buurt met straten die naar componisten zijn genoemd. Het was genieten en eigenlijk het mooiste puntje van vandaag.

Eén gedachte over “Samenvatting van de vrijdag

Geef een reactie