Samenvatting

Samenvatting van de eerste drie weken van dit jaar? Nat, ijs, koud. Het wordt hoog tijd dat het zomer wordt.zonnebloem, zomer

Lichtpuntje van deze week: wel afgevallen. Een week 1 tussendoor heeft me inderdaad een boost gegeven en er is 1,5 kg af, waarmee ik nu op 81,5 kg zit. Komende week nog zo’n weekje, waarmee ik weer op koers ben. En het wordt ook een drukke week, drie avonden bezet, dus alleen zondag tijd om te sporten. In theorie zou maandag nog kunnen, maar je kan ook overdrijven natuurlijk.

Het volgende karwei: van alle vervelende gezondheidsdingetjes afkomen. Door die beklemde zenuw heb ik weken met pijn in mijn nek rondgelopen. Dat begint nu eindelijk weer op te knappen na een aantal bezoeken aan de fysiotherapeut. Maar nu heb ik een ontstoken oog waardoor ik geen lenzen kan dragen en zo kippig als ik weet niet wat ben.
Wil je weten hoe ik eruit zie zonder lenzen? Nou, praktisch hetzelfde als altijd, alleen zit ik op 30 cm van mijn scherm omdat ik het niet kan lezen met bril, maar ook niet zonder bril. Lees: Ali moet een andere bril gaan kopen. Verder kan ik niet blind typen, dus ik zit bovenop mijn toetsenbord en maak nogal eens een typefout, die ik gelukkig herken omdat WordPress rode kringeltjes onder typefouten zet. Die zie ik namelijk wel.

Vandaag was overigens wel een lekkere training, we begonnen met een intervaltraining waarin ik 11,5 km haalde en zelfs nog kon praten, yeeeaaaayyy. Acht minuten lang de trap from hell waarbij het water van me af gutste, maar ik heb het wel gehaald. En we hebben weer gebokst en dat vind ik altijd leuk, lekker hard meppen en schoppen. En tussendoor fijn de zaal op en neer joggen. Dat daarna die vermaledijde plank weer komt, en daarmee net onder mijn record van 1,17 min eindig, nou vooruit. Nieuwe week, nieuwe kansen.

Totaal: 222 dagen

Geef een reactie