Schema voor de komende week

In mijn ongelooflijke optimisme heb ik besloten een schema te maken voor de komende week. Dat heeft ook te maken met het feit dat Pedro afgelopen vrijdag vroeg of ik al een routine had met Mulder Sport. Nou nee, eigenlijk niet. Dat moet echt nog gebeuren. Dus ik dacht in al mijn daverende enthousiasme, ik zet het in een schema, misschien ga ik me daar zelfs aan houden.

Zondag

Ja ja, er moet echt wel een was in de wasmachine, maar daarna kan het echt wel mogelijk zijn even een afspraak in te plannen bij Mulder voor een rondje Milon. Het eerste rondje als lid! Feestje!

Maandag

Thuiswerkdag. Zou het niet mooi zijn als ik deze week terug ga naar ‘normale’ wektijd en daarvan gebruik maak door buiten te gaan sporten? Het is september, pak hem beet twee maanden en buiten sporten is wel zo’n beetje afgelopen. Oh, ‘normale’ wektijd is 6.45. Ik heb die dag eigenlijk ook wel zin om over de ‘Week of Learning’ na te gaan denken. Dat is een activiteit van mijn bedrijf voor de laatste week van oktober waarbij het de bedoeling is dat de collega’s leren over nieuwe dingen. Wonderlijk genoeg worden blogs daar ook onder gerekend en mag ik daar iets over schrijven. In het Nederlands maar ook in het Engels, het is een internationaal bedrijf. En ik ben van het pretbloggen en ik wil zeker wel vakgerichte blogs als voorbeeld noemen. Ik heb nog even.

Dinsdag

Thuiswerkdag. Het is even een beetje twijfel in de planning, want die Milon cirkel zou ik idealiiter 1x in de 5 dagen kunnen doen, maar de rest van de week wordt een beetje lastig. Dus ik kan vandaag gaan zwemmen – 8-9, baantjes zwemmen, of weer een Milon cirkel doen. En voor werk weer een leuk karweitje dat ik heel mooi voor me uit heb geschoven namelijk de update van de Insite pagina’s voor mijn afdeling.

Woensdag

Ook op woensdag kan je ’s ochtends zwemmen, maar ik ben eigenlijk ook van plan om naar kantoor in Nootdorp te gaan, dus dat combineert misschien niet lekker. Dat wordt dan trouwens ook de dag dat ik allerlei dingen uit ga zoeken die ik alleen op papier kan uitzoeken. Dat betekent dus die papieren bibliotheek achter mijn bureau induiken. En eigenlijk is dat af en toe wel lekker.

Donderdag, dit wordt een ingewikkeld schema

Kijk en daar begint het gedoe met zo’n schema, want probeer het allemaal maar eens rond te krijgen en ook allemaal te doen. Donderdag is namelijk ook een hele mooie dag om de Milon cirkel te doen. Maar op donderdag kan je ook meedoen aan buiten sporten wat met het weerbericht van deze week best wel lekker is, dus dat wordt echt nog wel even plannen. Thuiswerkdag trouwens.

Vrijdag

Afspraak met Pedro. Zoals altijd waarschijnlijk een ochtend waar ik moe uit kom, omdat ik me altijd wel uitsloof. Ik vind het gewoon lekker. Het is geen werkdag dus daar hoef ik niets aan te doen. De rest van de vrijdag wordt waarschijnlijk boodschappen doen en huishouden regelen. Nou, dat komt wel goed.

Zaterdag

Weekend! Daar ga ik niet voor plannen. Tenminste, ik heb een afspraak voor de schoonheidsspecialiste en verder zie ik het wel. Heel spannend wordt het weekend niet, maar daar ben ik na een half jaar corona wel aan gewend eigenlijk. En? Zijn andere mensen nog spannende dingen van plan?

Geef een reactie