Over spierpijn en trainingen

Vrijdag

Drie uur na de training en ik heb spierpijn. Armen, schouders en benen doen pijn. Het was een meer dan stevige krachttraining. P en ik zijn de hele training in het krachthonk gebleven waar ik van alles mocht tillen. Het resultaat voel ik en goed ook. Na de training ben ik daar even blijven zitten.

Gewicht

gewichtDat viel me mee. Het was 78,5 kg, weer afgevallen dus. Na vier zondige dagen met toneelvoorstellingen en toneelrepetities had ik het niet echt verwacht. De rest van de week had ik expres wat rustiger aan gedaan, en dat heeft blijkbaar geholpen. P zei heel optimistisch dat we al richting 75 gingen.
Het is deze week toneelweek, hetgeen altijd een wat lastige periode is. Na de voorstelling is het namelijk vaste prik om naar de kroeg te gaan en daar drink ik geen prik. De kroeg waar we heengaan is ook erg goed in het voorzetten van vooral veel lekkere dingen. Als ik dit wil doorzetten, zal ik toch moeten oppassen. Eerst even door dit weekend heenkomen en dan zien we de rest van de week wel. Kijken of de tactiek van rust en vrede voor de rest van de week ook dit maal gaat werken.

Voornemens

Morgenochtend eerst sportschool, dan de laatste voorstelling. Komende week geen toneel op woensdagavond. Daar kan ik mooi gebruik van maken en op woensdag een Body Balance les gaan doen. Waarschijnlijk ga ik op dinsdagavond dan ook nog en dan wilde ik proberen een Body Step les te doen.

Totaal: 1 jaar, 17 dagen.

1 gedachte op “Over spierpijn en trainingen

Geef een reactie