En toen was de week al weer voorbij

Het gaat zo snel op het moment. Het is deze week een echte herfstweek geweest. Een stuk frisser, en veel, heel veel regen. Op donderdag was het niets dan regen, en dan is het eigenlijk wel lekker dat ik thuis werk. En voor vandaag is een weekoverzicht wel een goed idee.

Sport

Jawel, drie keer wezen sporten deze week. Maandag de Miloncirkel bij Mulder. Woensdagavond ben ik voor de eerste keer naar yoga geweest. Vrijdag heb ik met Pedro getraind en dat was hard werken dit keer. De dokter had voor mijn artrose knietjes voorgeschreven dat ik mijn dijspieren moest oefenen. Nou, dat doen we voortdurend. Ik heb nog nooit zoveel lunges gedaan als vandaag. Squats werken ook. Joepie! Ik heb dus wel regelmatig gesport, maar een routine zit er nog niet in. Die miloncirkel zou ik idealiter eens per vijf dagen moeten doen. Dat is nu eens per week. Zwemmen heb ik nog niet gedaan bij Mulder, dat zou ik ook wel willen, maar een complicatie is dat je daar nog niet kan douchen. Dus als ik wil Milonnen, yogaën, trainen met Pedro en zwemmen, dan heb ik eigenlijk meer dagen in de week nodig.

Slapen

Het wisselt. Ik heb de afgelopen week de neiging rond zes uur ’s ochtends wakker te worden. Meestal val ik zo weer in slaap, maar donderdagochtend was ik zo klaarwakker dat ik eruit ben gegaan. Om zeven uur was ik al aan het werk en had ik al een idee voor een #WOT. Eén voordeel heb je van zo vroeg beginnen: vroeg eindigen, om kwart voor vier was het weekend. Maar voor de rest was het gewoon wisselend. De ene nacht drie keer wakker worden en wakker blijven. De andere nacht één keer lang genoeg wakker worden om te zien dat ik nog lang niet uit bed hoefde en weer in slaap vallen.

Werk

Veel gedaan deze week. Eindelijk dat blog voor het werk gedaan. Er wordt een ‘Week of learning’ georganiseerd over nieuwe ontwikkelingen in de 21e eeuw en daar mocht ik ook wat over schrijven. Dus ik heb een blog over bloggen geschreven. Dat komt later deze maand op mijn eigen blog. Voor de rest: twee workshops, één Teamsmeeting over dat blog. En één ding van mijn to do lijst af dat er al weken op stond. Schouderklopje. Volgende week ga ik weer verder. Er staan nog wat van die dingen op mijn lijst. Dat is voor een volgend weekoverzicht.

Geef een reactie