Over toneel, training en planning

Dat viel wat tegen vandaag. Het was gisteravond erg gezellig bij het Dialogenfestival van de HVA. Ik kwam daar onder andere een oude vriendin tegen, met wie ik jaren geleden had gespeeld. En dus namen we een wijntje, en nog eentje, en nog eentje, en toen kon ik niet meer tellen. Die heb ik er vandaag dus hoogst persoonlijk weer uit gezweet. P ging alsmaar breder grijnzen.

Krachttraining

Ook vandaag weer krachttraining, waarbij het P opviel dat ik blijkbaar centimeters rond mijn middel was kwijtgeraakt. Dat ga ik dus opmeten dit weekend, kijken of het klopt. Het ligt in ieder geval aan de krachttraining, dat gaat mijn lichaam vormen.

Gewicht

Ik zit op schema: weer 4 ons eraf. Deze en volgende week wordt het oppassen vanwege toneel. Vanavond en morgenavond nog Dialogenfestival en volgende week Inter Nos met de opvoering. Ik loop kans elke avond in de kroeg te zitten. Dat kan trouwens ook met water, maar ik vermoed dat er wel wat wijntjes in gaan. Zoals P zei: met ontbijt en lunch rekening houden met het feit dat er ‘s avonds wat extra in gaat. Ik moet nog even kijken hoe ik het doe, want ik ken mezelf, als ik overdag minder eet, ga ik ‘s avonds snacken.

Elke dag bloggen

Dan zit je dus ‘s avonds in het theater en fiets je naar huis en bedenk je: het gaat vanavond niet lukken. Inderdaad niet. Er was gisteren geen blog. Nou zat ik al op acht dagen elke dag een blog. Volgende week met toneel erbij kan het ook wel eens moeite gaan kosten.

Planning

Plannen voor voeding en training volgende week. Het wordt een drukke week met werk en toneel en ik moet maar zien wanneer ik tijd heb. Zondag de hele dag repetitie, dan weet ik wat we gaan doen, daarna kan ik alles inplannen. Wellicht heb ik ergens tijd om een uurtje zwemmen er tussendoor te gooien. Gisteren heb ik vijftig baantjes gezwommen.

Totaal: 1 jaar, 10 dagen

Geef een reactie