Traditie

Het wordt traditie. De eerste dag van de week bloggen en de rest van de week niets. Maakt niet uit. Het is een verschil met in het begin toen ik elke dag blogde, maar ja, eten blijft niet interessant.

Symbolisch

Ik heb symbolisch in mijn agenda afgeteld naar 28 augustus. Elke dag een nummertje. Neurotisch? Ja, wel een beetje, maar ik kan gezond neurotisch zijn op zijn tijd.
Ik wilde ook nog kijken naar een oplopende nummering vanaf het begin in mijn agenda, maar dat lukt niet automatisch en ik ga niet elke dag een nummertje in mijn agenda zetten. De nummering in het blog moet maar voldoende zijn.

Spierpijn

Twee trainingen achter elkaar krachttraining. Leuke zware dingen op mijn schouders en dan squatten en tillen. Of op je rug op een bankje liggen en zo’n stang tillen, waarbij je borstspieren denken, gut, meid, wat doe je nu weer. Ik heb dus spierpijn in mijn schouders en borst. Mijn benen voel ik altijd wel als ik weer een half uur op die loopband heb gestaan.

Zondes

Vier zondes, waarvan twee op woensdag. Mijn woensdagkokkin heeft vakantie, dus ook van koken. Met een vriendin van toneel heb ik afgesproken te gaan Koemannen, Haagse taal voor snackbar Koeman. For the record: ik heb van die patat en hamburger – het eerste fastfood in twee maanden – genoten.
Regisseur is jarig deze woensdag, dus dat wordt weer een bezoek aan de kroeg, een andere dit keer. Met dezelfde vriendin spreek ik af het bij twee wijntjes te houden. Na de kroeg kloppen wij uitgebreid op elkaars schouders: het is bij twee wijntjes gebleven.
Vrijdag heb ik eerst een rondleiding op het Lange Voorhout bij de jaarlijkse beeldententoonstelling, dit keer gericht op Vlaamse beeldhouwers, er staan hele mooie dingen. Beelden aan zee wil ik ook nog bezoeken, daar staat de rest.
Daarna ga ik eerst even naar huis om te lunchen en thuis besluit ik tot zonde nummer drie: niet trainen. Ik ben eigenlijk gewoon moe. Dat is voor het eerst in twee maanden tijd dat ik oversla.

Zaterdag Catandag. Het wordt maar één spelletje vanavond omdat we ’s avonds naar de verjaardag van een gemeenschappelijke vriend gaan. Heerlijk in de tuin bij een kroeg waar hij graag komt en daar komt zonde nummer vier van de week: drie witte wijntjes.

Zondagtraining

Ik voel aan mijn lijf dat ik eigenlijk geen zin heb en ga toch. Schema van P voor de apparaten gedaan. Tel de loopband erbij: 10 minuten opwarmen op 6 km per uur, na de training nog 20 minuten met de helling op 6 en een snelheid van 5 km per uur. Zwaar, gewoon zwaar. Natuurlijk voel ik die wijntjes. Het zwembad is daarna wat fris, maar wel lekker en niet overdreven druk.
Note to self: schema van P uittikken en printen op zonder-leesbril-grootte.

Dit blog kan ik niet online zetten, mijn modem laat het ineens afweten, geen internet, geen telefoon, firma Z bellen met een prepaid mobiel. Misschien moet ik toch een keer een abonnement nemen.

Totaal 56 dagen

1 gedachte op “Traditie

Geef een reactie