Trainen en slapen

Ik heb vanavond bijna liggen slapen in de sauna van de sportschool. Bijna, niet helemaal. Ik ben er uitgegaan en gaan douchen voor ik echt lag te snurken. bedHet is genieten op het moment van het feit dat het langer licht is, maar zorgt er ook voor dat ik minder slaap. Het is regelmatig tegen 12 uur voor ik in bed lig, en dat is niet handig als de wekker om half zeven gaat. Note to self: vanavond graag op een beetje normale tijd naar bed.

Knie

Ik heb nog steeds last van mijn knie en kuit en heb daarom alleen gezwommen vandaag. Voor ik erin dook, had ik het plan 60 baantjes te trekken, het zijn er 46 geworden. Toen vond ik dat genoeg gedaan had, bovendien was ik gewoon moe. Nog een mooie prestatie. Dat was dus de vierde keer in een week dat ik in de sportschool was. Ik moet een beetje oppassen met looptrainingen, want het lijkt toch erop dat mijn been wat overbelast is. Het is wel veel minder dan een week geleden, want toen was het echt erg.

Training

Morgen weer met P en we gaan weer krachttraining doen. Kijken of ik spieren kan kweken. Kijken of ik weer afgevallen ben, of ik onder de 80 kg ben gebleven. Als ik aan ben gekomen, zijn het allemaal spieren.

Totaal: 1 jaar, 1 dag.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Geef een reactie