Over trainingen en energie

Het was nogal wat verschil, vorige week en deze week. Was ik vorige week niet vooruit te branden, deze week had ik energie voor tien. Zeker de tweede helft van de week. De voorzichtige eerste training op donderdag na een week vol onduidelijk ziek zijn, ging heerlijk. Het cadeautje na de training was een vrijwel leeg zwembad waar ik ongestoord dertig baantjes kon trekken.

Training en trainer

trainingHet was zonder meer zwaar, maar lekker. Vorige week hadden we niet gewogen, en deze week was het dus een verrassing. Het was 76,7 kg en dat scheelde 1,4 kg met de vorige keer. Misschien gaat die 75 kg lukken voordat P weggaat. En dat is jammer, het vertrek van P is nu wel definitief. Health City heeft de tarieven voor trainers omhoog gegooid, namelijk verdriedubbeld en dat maakt het voor P niet meer rendabel. Hij stopt dus en gaat fulltime de fysiotherapie in. Ik mag een nieuwe trainer zoeken. Ik mag hopen dat er nog één over is, want er zullen er wel meer weg gaan.
Maar ik heb nog een paar trainingen over in deze reeks en dat is fijn. Ze mogen allemaal zo lekker zijn als deze training. Oh, en de foto? Die is hergebruikt, want die heb ik al eerder in een blog geplaatst.

Zon en energie

Hoe je dit heerlijke zonnige weer ook noemt in september, Indian Summer of niet, het is een cadeautje en ik geniet ervan. Het geeft me energie en ik hou ervan. Opladen voor de rest van het jaar. Ik heb mezelf vanmiddag ook al geschokt door genoeg energie te hebben voor het opruimen van mijn bureau. Daar was al jarenlang stof en rommel verzameld en dat is nu opgeruimd. Nuttige besteding van mijn zaterdag.

Uitdaging

Het is nu zover dat elke keer als ik denk, het lukt niet meer, ik nog net twee seconden eruit kan trekken en die plank kan voltooien. Het groeit.

Totaal: 1 jaar, 87 dagen

1 gedachte op “Over trainingen en energie

Geef een reactie