Over trainingen en personal trainers

Het was vandaag een memorabele vrijdag. Tenminste dat had het kunnen zijn als ik Pedro goed had begrepen. Hij is namelijk volgende week woensdag voor het laatst bij Health City en dus was het vandaag eigenlijk de laatste training. Nu hebben we voor dinsdag een laatste afspraak en dat is wel jammer eigenlijk. Tegelijk is het ook weer spannend, want dan ga ik met Bert werken, waar ik de stempeltjestraining al mee heb gehad. Kan weer een heel andere ervaring zijn. Iedere trainer werkt anders, zei ik vanmiddag ook tegen Pedro.

Training en zo

Na een compleet trainingloze week, heb ik deze week weer volop uurtjes in de sportschool doorgebracht. Praktisch gezien was dat ook heel handig, want aangezien de badkamer nog steeds geen volwaardige badkamer is, kon ik douchen in de sportschool. Zondag was ik laat, maar ik was er wel. Dat heb je als je zaterdag een feestje hebt en om half drie in je bed ligt. Cardio, me even in het zweet werken. Dertig minuten op de cross trainer, dat ding dat volgens Matrix Ascent trainer heet. Ik vind het ding prettig. Je kan de weerstand instellen en het heel zwaar maken voor jezelf. Je voelt dat je werkt. Daarna ben ik nog fijn even het zwembad ingedoken.
Dinsdag heb ik mijn krachtschema gedaan. Sommige apparaten doe ik al zwaarder, andere juist niet. Alles bij elkaar is het nog steeds hard werken.
Donderdag zwemmen, ik was van plan op 50 baantjes te eindigen, maar stopte bij 36, roerige borstcrawlerige buren, waardoor ik niet lekker zwom.

Vrijdag

Vandaag was lekker, zwaar maar lekker. Het was ook lekker de weegschaal te zien: 75,7 kg. Dat is nog niet helemaal 75, maar dat staat er wel al in. En dan te bedenken dat ik er door de stress over de badkamer een beetje ongerust over was, en dan is er 2,1 kg af. Ik had wel gesnoept, maar kan je komkommer, mandarijnen en extra cappuccino’s echt als snoep rekenen? Vandaag heb ik trouwens wel 50 baantjes gedaan in het zwembad. Heerlijk, het heeft wat zen-achtigs.

Volgende week

Een maandje eerder dan gedacht die 75 kg zien. Vijf dagen niet eten. Dat gaat dus niet lukken. Het gaat wel lukken om deze dagen door te komen als afgelopen week. Niet te veel snoepen dus. Veel thee en water drinken. En als het niet lukt, jammer dan. Ik ben ruim 25 kg afgevallen in de afgelopen twee en een half jaar. Waar doe ik moeilijk over?

Totaal: 1 jaar, 162 dagen

1 thought on “Over trainingen en personal trainers

  1. Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaa! De magische 75 in beeld. Wat fantastisch! Dat is wel een waanzinnige grote pluim waard.
    En woooooooooow, meer dan 25 kilo in tweeënhalf jaar. Lekker tempo, niet te snel, lekker geleidelijk aan zodat je lichaam er ook in groeit. Ik ben supertrots op je!

Geef een reactie