Update nummer 328

Dag nummer vier van een korte vakantie. En blijkbaar had ik behoefte aan niets doen, want ik heb bijzonder weinig gedaan. Als ik mijn berichten van de afgelopen dagen terug lees, zie ik veel over weinig. Nou hielp gisteren die lekke band niet. Ik was van plan van Kijkduin naar Scheveningen te fietsen, daar wat te drinken en dan weer naar huis te gaan, maar dat kon ik mooi vergeten. Bij Kijkduin liep die missie al lek.
Vandaag kwam eerst mijn werkster en dan raak ik eigenlijk automatisch aan de schoonmaak, want ze heeft altijd wel wat te melden, wat ik moet doen. Vandaag heb ik mijn bed leeggehaald, meteen gewassen en vanavond weer op mijn bed gegooid. En daarmee was mijn werkzaamheid eigenlijk afgelopen. Ik heb vandaag gelezen, heel veel jeugdnostalgie, aangezien ik Sue Barton uit de boekenkast had gehaald. De Nederlandse edities bleken niet op Goodreads te staan, dus dat heb ik gedaan. Vroeger deed ik al niet lang over die boekjes, nu helemaal niet. Ik heb er drie gelezen vandaag.

20200824a_Sue_Barton

Twee delen van de serie zijn niet in mijn bezit, namelijk deel 3, Sue Barton, wijkverpleegster en deel 6, Sue Barton en haar gezin. Ik heb er nog twee liggen, die gaan er morgenavond doorheen, want morgen is mijn vakantie weer om en mag ik weer aan het werk. Morgen ga ik er ook over nadenken, of ik ooit nog actief word. Ook ga ik er over nadenken of ik met mijn pijnlijke knie – al ruim een week – naar de dokter ga. Het is een beetje vervelend aan het worden.

Eén gedachte over “Update nummer 328

  1. Hahahaha, wat een voornemen: ” Morgen ga ik er ook over nadenken, of ik ooit nog actief word.” Zelf neem ik de dagen zoals ze komen. Al dat voornemen werkt voor geen meter. Als ik iets wil dan ga ik het doen en anders niet.
    Sterkte met je knie, dat kunnen vervelende pijnen zijn.

Geef een reactie