Van dag tot het einde van de dag

6:30: wekkers, 1 heel luide, de ander, vijf minuten later – het wake up light – een tsjilpend vogeltje. Het licht gaat niet aan, is irritant en bovendien word ik niet wakker van dat wake up light.
Ontbijt: kwark met aardbeien en koffie, laatste restanten voor de lunch uit de koelkast en de hele zooi in mijn rugzak.
7:30: de deur uit, naar het werk
8:20: op het werk. Beginnen met koffie, daarna veel thee, veel water, een kiwi tussendoor. Ruzie met een PDF die niet wil downloaden. Langzaam vernikkelen omdat het gebouw weer eens koud is. Wonderlijk toch als het buiten mega warm is. Gelukkig heb ik een omslagdoek meegenomen.
12:30: lunch: sla, avocado, kip, tomaat, paprika, lente-ui, klein beetje dressing, één tomaat overgehouden. Bleek toch wel veel te zijn, twee tomaten. Na de lunch een cappuccino.

In de middag weer een overdosis thee, water en werk. En ik heb nog een kiwi en een appel over voor tussendoor.
Om 16:45 inpakken en ietsje later wegwezen dan de bedoeling is, ik kom een collega tegen die ziet dat ik wat kilo’s mis. Ze wil weten hoe ik het gedaan heb, ze was drie maanden gedetacheerd in het Midden Oosten en is thuis gekomen met vier kg erbij.
Om 17:30 sportschool, 1000 m roeien, 5 minuten de trap uit de hel die ik toch stug doe omdat ik er niet tegen kan dat ik het zo’n rotding vind en de loopband. Eerst 6 minuten intervaltraining – afwisselend lopen 4 km p/u, rennen 9 km p/u, elk 30 seconden. Daarna 30 minuten lopen op 5 km p/u en helling 5,5, dat schroef ik halverwege wat omlaag, maar aan het eind heb ik het wel warm gekregen.
Daarna nog even zwemmen in een druk bezet zwembad, maar dan krijg ik honger en wil ik naar huis, eten.
Kan iemand me vertellen waarom het zo idioot hard waait?

Thuis is het even puzzelen bij het visje dat ik die ochtend al uit de vriezer heb gehaald. Het worden peentjes en sugar snaps, even koken, vervolgens even wokken met kruiden, lekker eten.
Hangen vanavond. Ik ben moe van de training, heb weinig zin om tv te kijken, was van plan vanavond te schrijven aan beide blogs.
De lunch van morgen moet nog worden voorbereid en mijn inspiratie stopt plotseling. Ik verdwaal op Pinterest in een poging mijn inspiratie terug te vinden. Een illustratie voor mijn blog vind ik nog niet, wel andere leuke dingen. Dan maar mijn verhaal van een volle dag publiceren.

Totaal: 23 dagen

Geef een reactie