Over verjaardagen en trainingen

Verjaardag

verjaardagIk was afgelopen vrijdag jarig en had besloten mijn verjaardag vrijdagavond te vieren. Toen zat het huis dus vol met vrienden. We hebben uitgebreid geproost op mijn verjaardag. Zo uitgebreid dat ik nu denk, voorlopig even niet meer. Het is even genoeg geweest met de wijntjes, de toastjes, de hapjes en de soesjes. Gisteravond heb ik naar het Songfestival zitten kijken en heb de restanten opgemaakt. Volgend jaar weer.

Training

Geen betere manier om je verjaardag te vieren dan trainen met je oude trainer op een nieuwe locatie. Na een maand niets doen vanwege die kuitblessure was het weer hard werken. Pedro had zijn programma wel aangepast omdat die kuit echt nog sterker moet worden, maar ik zat aan het eind van de training wel met het zweet overal. Het was ouderwets lekker en gewoon heerlijk om na een maand van gedwongen niets doen me weer uit te sloven. Mijn lijf vindt het nu nog steeds fantastisch. Ik heb spierpijn in mijn benen, vooral in mijn dijen en mijn schouders vinden ook dat ze wat gedaan hebben.

Planning

Komende week moet ik even goed plannen, want ik ga een weekendje weg, dus de vrijdagse training gaat niet door. Dinsdag ga ik naar bowlen. Mijn kuit is wel zover genezen dat ik kan kijken of ik een deuk in de baan kan gooien. Volgende week ben ik de hele week vrij en kan ik doordeweeks kijken wat ik kan doen. En die vrijdag heb ik ook weer een afspraak met Pedro.

Gewicht

Na Pedro ben ik naar Health City gegaan om te zwemmen en daar ben ik op de weegschaal gaan staan. Dat viel weer even tegen: 81,6 kg. Het gaat wel goed komen, maar het bewijst voor mezelf wel dat ik er weer tegenaan moet.

Foto: Pixabay, CC0 gebruik

Totaal: 1 jaar, 332 dagen

Geef een reactie