Voor het weekend

Weekend afgekeurd

Toneelvriendin M zei toen ik aarzelde bij de kroket, “het is zondige zondag Ali”. weekendAlleen een beetje jammer dat het ook al zondige zaterdag was geweest en zondige vrijdag en zondige donderdag. Drie avonden achter elkaar in het theater. Geweldig toneel, gezellig kletsen, wijntje drinken, hapjes erbij. Het was wel reuze gezellig, maar niet heel handig als het al moeite kost om af te vallen.
Voor ik aan de hele dag repeteren was begonnen, was ik al in de sportschool geweest. Dat scheelt. Wat niet scheelde, was dat ik zo’n trek had toen ik bij de repetitieruimte aankwam, dat ik twee plakken cake heb genomen. Bij de lunch waren er erg veel lekkere dingen, zoals kroketten, en hagelslag, en witte broodjes. Er was ook fruitsalade, dat scheelde weer. M verheugt zich op mijn blog, ja ja.
Thuis ben ik met een vaart op de bank gevallen en er niet meer afgekomen. Een blog kwam er dus ook niet van.

Maandag

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik heb van maandag tot en met donderdag om me voor te bereiden op vrijdag. Geen pinda’s (P, let je op?), geen wijn, die heb ik voor de hele week voldoende gehad. Even wat rust in mijn eten. Op tijd naar bed, hetgeen de eerste helft van de week toch wel moet lukken. Proberen nog minstens één keer naar sport te gaan, zou ook moeten lukken. En proberen te bloggen. Ook dat gaat moeite kosten. Vanaf woensdag ben ik elke avond onder dak. Toneelweek trekt altijd een tol qua tijdsbesteding. Er zal deze week best een blogloze dag of twee tussendoor komen.

Totaal: 1 jaar, 13 dagen.

Geef een reactie