Waar training al niet goed voor is

Bleegh
Slechte week: huisarts meldde dat ik een beklemde zenuw in mijn nek heb. Betekent heel vaak een tintelend gevoel in mijn vingers en over mijn hele linkerarm. Zwemmen gaat niet, dan heb ik dus ook last van armen en nek. Eén keer getraind deze week, vanwege die arm en nek.
Megadruk op mijn werk, allemaal mensen die nog even wat wilden vanwege het feit dat ik alleen deze week nog werk en dan twee weken vrij ben.
Vervolgens was vanochtend niet zo geweldig. Ik had slecht geslapen en voelde me niet lekker. Het hielp niet dat het voor de tijd van het jaar warm is. Ik kwam totaal bezweet bij de sportschool aan.
Dat was dus bleegh en dat vertelde ik ook aan P. Mijn humeur werd ietsje beter bij de weegschaal: 80,9 kg.
P nam me onder handen en dat hielp al. Het zat totaal vast voor hij me aanpakte, en erna voelde alles al stukken beter aan.

Training
Ik was op de loopband begonnen omdat ik geen zin had in de wandelende roeimachine. Bij de training van P was krachttraining uit den boze, want ik mocht mijn nek niet belasten. Maar dan blijft er nog voldoende over met al die prachtige nieuwe apparaten die we allemaal kunnen uitproberen. Laten we het er maar op houden dat mijn benen heel veel oefening hebben gehad tot verzuring aan toe. Elk apparaat waar ik op heb gezeten of gelegen kon ik afdweilen na de oefening. Maar het was het waard want ik voelde me zoveel beter na de training. De sportschool werd afgerond met de sauna en douchen, want zwembad, nee, even niet.

Rust
Bij de Hema, broodje, smoothie, melk, cappuccino en mensen kijken. Of tompouces kijken, want twee meisjes liepen met twee van die roze dingen langs. Kreeg er prompt zin in.
De dames die vrolijk een selfie namen met zijn drieën werkten op mijn lachspieren. Nee, dames, het is niet charmant een selfie te nemen en tegelijkertijd een hap te nemen uit een enorm broodje.
Thuis mijn jaarlijkse hobby: Kerstboom versieren onder het genot van Mariah Carey, heel hard. Sorry buren.
Uiteindelijk toch een goede dag geworden. Prima voorbereiding voor ruim twee weken vrij.

Totaal: 187 dagen

Geef een reactie