Week 3, dag 1

Net bij #blogpraat kwam de vraag, wat is het ergste met bloggen, iemand riep: titels verzinnen. Ik ben het er helemaal mee eens. Ik vind het al heel wat dat ik nu twee weken vrijwel elke dag heb geblogd en alleen het afgelopen weekend heb samengevat. Qua titels ben ik lui geweest en dat ga ik deze week weer doen met alvast excuses aan de lezers. Het wordt een fantasieloze titel en ik ga de dagen weer nummeren, dus dit is de derde titel.

Sport

Week 3 wordt de week van krachttraining, terwijl ik de afgelopen twee weken conditietrainingen heb gedraaid. Ik werd ook al gewaarschuwd door P dat er wellicht deze week aan gewicht niet zoveel zou afgaan, maar wel aan centimeters. We gaan het zien. Ik heb tot nu toe elke keer goed kunnen meedraaien met de trainingen, ook als ik zelfstandig aan het sporten was. Ik merk dat het beter gaat, ik kan meer aan, het gaat makkelijker. Ik blijf het ook leuk vinden.

Eten

Eten is leuk deze week, ik mag weer koolhydraten! Joepie! Ik mag weer fruit tot mijn grote vreugde, nog meer joepie! Alleen die alcohol wordt nog even vervangen door spa rood, en water, en thee. Ook morgen bij dat etentje, zucht, en zondag aanstaande bij de Catan middag, zucht.

Totaal: 15 dagen

Geef een reactie